HomeΡόδοςΓαστρονομίαΜεγάλη επιτυχία στο 7ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Πεύκων

Μεγάλη επιτυχία στο 7ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Πεύκων

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία των Πευκών το 7ο κατά σειρά Γαστρονομικό Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Ρόδου από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos. Πάνω από 2000 επισκέπτες, ως επί τω πλείστων τουρίστες που πραγματοποιούν αυτό το διάστημα τις διακοπές τους στη Ρόδο αλλά και συνάνθρωποί μας από τα γύρω χωριά και την πόλη, έζησαν μια συναρπαστική διαφορετική εμπειρία διασκέδασης γεμάτη γεύσεις, παράδοση, πολιτισμό αλλά και δρώμενων που κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους και να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και το κέφι μέχρι αργά. Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos, συνεργάστηκε με την Εκκλησιαστική επιτροπή της Λίνδου, τους ντόπιους επιχειρηματίες αλλά και μια ομάδα 20 εθελοντών καλύπτοντας την ασφάλεια, καθαριότητα και την τάξη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όπου τελέστηκε και ο Εσπερινός για χάρη του Αγ. Ευσταθίου.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos θέλει να ευχαριστήσει θερμά:

Τον Δήμου Ρόδου και δήμαρχο του νησιού κ. Αντώνη Καμπουράκη με την ευγενική υποστήριξη του κ. Αλέξανδρου Κολιάδη Προέδρου των ΔΕΡΜΑΕ & ΔΟΠΑΡ, ως συνδιοργανωτές φορείς καθώς και με την συμβολή της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Ενορίας μας τον Αρχιμανδρίτη Λίνδου και πρόεδρο Εκκλησιαστικής Επιτροπής Κοιμήσεως Θεοτόκου Λίνδου Σπυρίδων Λίγκα, τον εφημέριο Απολακκιάς Αγ. Μαρίνας Πατήρ Ιωάννη Μαμουζέλο, τον Πατήρ Μάρκο της Ενορίας Λαχανιάς Αγ. Γεωργίου, τον Διοικητή κ. Οδυσσέα Λουκόπουλο και υποδιοικητή κ. Φαρμακίδη Γρηγόριο του 60 ετεθ Ρόδου τον φίλο και χορηγό μας Ηλία Μαρινάκη (CATER PLUS), τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λίνδου «Απόστολο Παύλο» και το Δάσκαλο Χορού κ. Ευάγγελο Τζέλο για το χορευτικό συγκρότημα, το σύλλογο γυναικών Λίνδου «Λίνδια Αθήνα» για την παρασκευή λουκουμάδων και σουρουπέτι (τοπικό λινδιακό ρόφημα). Ευχαριστούμε τους εκθέτες μας: Σταύρος Κάλλας (Natura ελαιόλαδα), τον Άγγελο Μιχαήλ Σιφωνιό (οuzο nikolas & liker Ρόδου), την εταιρία giagia mas (οικ. Αγαδακη) για τα κεράσματα με σπιτικά ροφήματα φυσικής λεμονάδας κτλ., την κ. Μαρια Κορκίδα (γλυκά Σαλάκου του κουταλιού), την σχεδιάστρια χειροποίητων κοσμημάτων Ρηγούτσου Νίνα (νινοκαμώματα), Μιχάλη Ντραμουντανή (Rhodes Natural Farm), Νίκη Πατούνα (ΡΟΔΙΑ Βιοτεχνία Σαπουνιού), Γιάννη Παπαγεωργίου (ΘΑΛΛΩ Βιολογικό Μέλι Ρόδου), Γιασιράνη Τσαμπίκο (Εργαστήριο Κεραμεικής), Νίκο Αθανάσιο, Φροσύνη Αποστολά (Αρτοπιοίο Αποστολά – Πεύκοι), την αγαπητή θεία Ελένη Ψαρρού Κασκινέ για την παρασκευή κρασιού, τον βοσκό της περιοχής μας Ιωάννη Πετρινόλη για την παραγωγή μυζίθρας, τον αγαπητό μας φίλο και συνεργάτη χοροδιδάσκαλο Μανώλη Ζερβό για την άριστη συνεργασία του με το χορευτικό του σχήμα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Τοπικές Αρχές, τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Λίνδου κ. Χρυσοβαλάντη Λάμπη, τους τοπικούς συμβούλους κα Χουίρη Βανέσα και Χριστιάνα Διάκουλα, τον διοικητή της Αστυνομικής Αρχής Γενναδίου κ. Χρήστο Βαρδάτσικο, τον βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Βασίλειο Υψηλάντη για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας και τέλος όλους τους επιχειρηματίες των Πευκών για την δωρεά τους σε ποτά και την προσφορά τους σε δώρα για τη λαχειαγορά μας αξίας πάνω από 7000€.

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MYPEFKOS!

Leave a Reply

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα