Sunday, September 24, 2023
27.7 C
Rhodes
HomeΡόδοςΟικονομίαΕργασίες στο οδικό δίκτυο μετά την Κοιλάδα των Πεταλούδων

Εργασίες στο οδικό δίκτυο μετά την Κοιλάδα των Πεταλούδων

- Διαφήμιση -

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι 950 μέτρα μετά την Κοιλάδα των Πεταλούδων και 1200 μέτρα πριν την Ι. Μονή της Παναγιάς Καλόπετρας, , θα εκτελεστούν σε μήκος περί των 120 μέτρων, εργασίες χωματουργικών, άρσης κατάπτωσης πρανών, διαμόρφωσης πρανών ορύγματος στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου:« Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στη Δ.Ε Πεταλούδων ».

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από 31-03-2023 έως και 14-04-2023.(15 ημέρες)

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών , θα χρειαστεί να κλείσει η Επαρχιακή οδός στα αναφερόμενα σημεία.
Παρακαλούνται οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Επίσης, οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.
Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

- Διαφήμιση -

Leave a Reply

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις