Ο λογαριασμός μου

Στη λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου η Ελευθερία Φτακλάκη

Μοιράσου 

Διαφήμιση

Τη λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου, στην πόλη της Ρόδου, επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερία Φτακλάκη, συνοδευόμενη από μέλη και φίλους του κόμματος.

Με τους ντόπιους παραγωγούς, εμπόρους και πωλητές η κα Φτακλάκη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως το κόστος παραγωγής, η διάθεση των προϊόντων, οι αυξήσεις στην ενέργεια και όλα όσα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό τους και χρήζουν ολοκληρωμένης αντιμετώπισης, σημειώνοντας πως οι ίδιοι προσπαθούν να κρατούν χαμηλά τις τιμές των προϊόντων τους.

Όπως δήλωσε η κα Φτακλάκη, η συζήτηση ήταν εποικοδομητική, αναλύοντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις και προτάσεις του κόμματος, ενώ κοινή διαπίστωση ήταν πως η επανεκλογή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη θα προσδώσει την απαραίτητη σταθερότητα και τις απαιτούμενες λύσεις, ώστε οι αγρότες να αυξήσουν το εισόδημά τους, χωρίς να επιβαρυνθούν οι καταναλωτές. Η κα Φτακλάκη συνομίλησε και με τους πολίτες που βρέθηκαν στη λαϊκή του Σαββάτου, ακούγοντας τις ανάγκες τους.

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Culture

2 χειροτονίες ανήμερα του Αγίου Νικήτα του Νισυρίου

Διαβάστε περισσότερα

Culture

Κάλεσμα νέων μελών από την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση