Ο λογαριασμός μου

1η Πεζοπορία 2023: Λίνδος – Τύμβος Κλεόβουλου

Μοιράσου 

Πληροφορίες

Διαφήμιση

Την πρώτη πεζοπορία για τη νέα χρονιά διοργανώνει ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου την ερχόμενη Κυριακή 22 Ιανουρίου.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει στην παραλία της Λίνδου και θα καταλήξει στην Τύμβο του Κλεόβουλου με συνολική απόσταση 4,7 χιλιόμετρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α. Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 09:30 από το Σαν Φραγκίσκο εκτός αν συμπληρωθούν οι θέσεις με βάση τις κρατήσεις νωρίτερα.

Η χρήση μάσκας για τους επιβάτες στις συγκοινωνίες είναι υποχρεωτική (διπλή χειρουργική μάσκα ή μάσκα υψηλής προστασίας), δίνοντας προσοχή στην ορθή χρήση της.

Συνιστάται να έχετε ατομική συσκευασία απολυμαντικού αποτελεσματικού κατά των ιών. Τελική στάση Λίνδος, στο νότιο πάρκινγκ επί της οδού Λάρδου – Λίνδου

B. Για όσους έρθουν στη Λίνδο με δικό τους μέσο, μπορούν να σταθμεύσουν στο νότιο πάρκινγκ επί της οδού Λάρδου – Λίνδου Λόγω της μεγάλης συμμετοχής παρακαλούνται οι οδηγοί για καλή συμπεριφορά στη διαδικασία παρκαρίσματος, δηλαδή να μην κλείνουν δρόμους, ή άλλα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Γ. Σύντομη αναφορά σε ιστορικά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής. Το μέλος του συλλόγου και ξεναγός κ. Κώστας Πανάγος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την ιστορία και τους μύθους του τόπου.

Δ. Εκκίνηση Πεζοπορίας

Η εκκίνηση θα γίνει αυστηρά στις 11:00 ακριβώς με στόχο να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Αποφεύγετε συνθήκες συγχρωτισμού και να τηρείτε την απόσταση των 2 μέτρων. Η μετεωρολογική πρόβλεψη μέχρι στιγμής δείχνει ιδανικό καιρό για περπάτημα, οπότε υπενθυμίζουμε αναφορικά με τον εξοπλισμό: διπλές κάλτσες, καπέλο, μπατόν, σακίδιο, ελαφριά ρούχα, μικρή πετσέτα και νερό.

Ε. Πεζοπορία

Απόσταση: 4,7 χιλιόμετρα 1 ώρα και 23 λεπτά

Εκκίνηση: 11:00

Ακολουθούμε τα σοκάκια εντός της Λίνδου και στον δρόμο προς Παραλία Λίνδου στρίβουμε αριστερά σε μονοπάτι μέχρι την Τύμβο του Κλεόβουλου.

Στη συνέχεια ακολουθούμε το ίδιο μονοπάτι για επιστροφή, η υψομετρική διαφορά είναι 56 μέτρα

ΣΤ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση. Τα παιδιά μέχρι 17 ετών πρέπει να συνοδεύονται. Το κόστος μεταφοράς με πούλμαν ανέρχεται σε 5 Ευρώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο: istavlas@gmail.com

Για κρατήσεις πούλμαν επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον κ. Γιάννη Σταυλά στο 6974388866 ή με email istavlas@gmail.com

Οι εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις στο email σας.
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Culture

Αποκατάσταση κωδωνοστασίου Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στη Σύμη

Διαβάστε περισσότερα

Society, Περιβάλλον

Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση