Ο λογαριασμός μου

Παρουσίαση βιβλίου Γιώργου Αλ. Διακοσάββα

Μοιράσου 

Πληροφορίες

Διαφήμιση
Μουσική Παιδεία
Πολιτιστικό Ημερολόγιο στη Ρόδο του 20ου Αιώνα

Ο Δήμος Ρόδου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) πραγματοποιούν εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου του Γιώργου Αλ. Διακοσάββα με τίτλο: «Μουσική Παιδεία – Πολιτιστικό Ημερολόγιο στη Ρόδο του 20ου Αιώνα» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:30 στο θερινό κινηματοθέατρο «Ρόδον».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας, Κώστας Σκανδαλίδης (συγγραφέας), Γιώργος Σακελλαρίδης, (μουσικοπαιδαγωγός) και ο συγγραφέας του βιβλίου Γιώργος Διακοσάββας.

 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο Στάθης Σκανδαλίδης (κιθάρα) και το Παραδοσιακό Μουσικό συγκρότημα «Τα Μανουσάκια».
Παρουσιάζει και συντονίζει η προϊσταμένη πολιτισμού του ΔΟΠΑΡ Νάνσυ Τρυποσκούφη.

Οι εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις στο email σας.
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Οικονομία, Πολιτική, Τουρισμός

Η Ρόδος στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων

Διαβάστε περισσότερα

Dodecanese, Education

Επίσημα «Σχολείο-Πρεσβευτής» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το Μουσικό Σχολείο Ρόδου

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση