Ο λογαριασμός μου

Παρουσίαση βιβλίου: Το πάρτι της ζωής σου

Μοιράσου 

Πληροφορίες

Διαφήμιση
Παρουσίαση βιβλίου | Το πάρτι της ζωής σου | Μαρίας Αλεξιάδου & Μάρως Παναγιωτίδου
Το βιβλίο «Το πάρτι της ζωής σου» των Μαρίας Αλεξιάδου και Μάρως Παναγιωτίδου, πραγματεύεται τη δύναμη της πρόθεσης και της ερώτησης, βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε τη δύναμη του συν-δημιουργού που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Η αυτογνωσία, μέσω της πρόθεσης και της ερώτησης, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για να αναπτύξουμε τη σχέση μας με τον εαυτό μας και να πετύχουμε τους στόχους μας.
Μέσα από την δύναμη της πρόθεσης, ανακαλύπτουμε τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μας, ενώ η ερώτηση μας βοηθά να ανοίξουμε διαύλους επικοινωνίας με το υποσυνείδητό μας, προκαλώντας ουσιαστική αλλαγή.
Σας περιμένουμε, την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 20:00 στο βιβλιοπωλείο «το δέντρο» στη Ρόδο να γνωριστούμε από κοντά, να έρθετε σε επαφή με το νέο μας βιβλίο και να γίνετε μέρος του workshop της μεθοδολογίας των προθέσεων και ερωτήσεων.

Οι εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις στο email σας.
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Society

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η Moonwalk Events δωρίζουν έναν απινιδωτή σε κάθε πόλη της καλοκαιρινής περιοδείας

Διαβάστε περισσότερα

Society

Εκδημία Αρχιμανδρίτου Αθηναγόρου Παραδείση

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση