ΑρχικήΔιάφοραΝέος γραμματέας της Μόνιμης Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ο...

Σχετικά άρθρα

Νέος γραμματέας της Μόνιμης Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ο Βασίλης Υψηλάντης

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε την ετήσια θητεία του στη μόνιμη Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, που ως γνωστόν επεξεργάστηκε τα νομοθετήματα –τομές που αφορούσαν τη δευτεροβάθμια αλλά και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.   Ο κ. Υψηλάντης είχε εκλεγεί με την έναρξη της κοινοβουλευτικής του θητείας Γραμματέας της Επιτροπής, ύστερα από ψηφοφορία κατά την οποία η υποψηφιότητα του επικράτησε της βουλευτού της ΔΗ.ΜΑΡ. Μαρίας Ρεπούση.

Ήδη με απόφαση του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων,  κ. Ευάγγελου Μειμαράκη και πρόταση της Νέας Δημοκρατίας τοποθετείται ως μέλος της μόνιμης Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης –Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, τα μέλη της οποίας  τον ανέδειξαν σήμερα με μυστική ψηφοφορία,   Γραμματέα της Επιτροπής.

Μετά την ψηφοφορία ο Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους βουλευτές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν σε ένα τομέα γνώριμο σε εμένα τόσο από την επαγγελματική μου πορεία αλλά και από την ενασχόλησή μου στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι σημερινές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα  μας,  καθιστούν τόσο τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης και του κράτους γενικότερα, όσο και την εύρυθμη λειτουργία της δικαιοσύνης  αναγκαία όσο ποτέ. Από τη θέση του Γραμματέα της Επιτροπής θα εργαστώ με τον ίδιο ζήλο που εργάστηκα και στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων,  από την οποία ψηφίστηκαν πολλά και σημαντικά νομοσχέδια, κυριότερα των οποίων ήταν οι μεταρρυθμίσεις στη δευτεροβάθμια  και  τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα