Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΟ Δημήτρης Γάκης στο στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κω

Ο Δημήτρης Γάκης στο στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κω

- Διαφήμιση -

Χαιρετισμός του Δημητρίου Γάκη, Βουλευτή Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο: «Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας» στην Κω το Σάββατο 09-11-2013.

 

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Δήμαρχε,

Κυρίες & κύριοι σύνεδροι!

- Διαφήμιση -

Ο ποιοτικός τουρισμός, η βιώσιμη ανάπτυξη και η κοινωνική συνοχή είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με το Αρχιπέλαγος. Η τουριστική ανάπτυξη επιβάλει την ολοκληρωμένη και ποιοτική αξιοποίηση του φυσικού και πολιτισμικού πλούτου των νησιών, μια δυναμική σχέση ανάπτυξης, συμμετοχικότητας και επιχειρηματικότητας.

Κυρίως όμως, αφορά στη στρατηγική για την αποτελεσματική προβολή και την ανάδειξη της σημασίας του τουριστικού προϊόντος των νησιών αλλά και στην ανταπόκριση των τοπικών κοινωνιών στις προκλήσεις που συνεπάγονται οι αναπτυξιακοί στόχοι. Στόχοι, που θα πρέπει να συνδυάζουν την οικονομική ευημερία τοπικών κοινοτήτων, την κοινωνική συνοχή και την προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού.

Είμαστε  σίγουροι, ότι τα Δωδεκάνησα, μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις ισχυρές προκλήσεις και ότι το διήμερο φόρουμ στην Κω, θα αποτελέσει μια πλατφόρμα γόνιμης δημιουργίας, ανάπτυξης και προόδου.

Με αυτές τις σκέψεις, εκ μέρους της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου: «Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας» στην Κω.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.