ΑρχικήΔιάφοραΠαραδώθηκε το ποδήλατο στην τυχερή νικήτρια της κλήρωσης από την ΕΥΘΥΤΑ

Παραδώθηκε το ποδήλατο στην τυχερή νικήτρια της κλήρωσης από την ΕΥΘΥΤΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά από μια αρκετή καθυστέρηση που δεν οφείλεται στην αμέλεια αλλά στο φόρτο υποχρεώσεων, η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ παρέδωσε το ποδήλατο στην τυχερή Ελένη Σοφού, που είχε  αναδειχτεί  στο περίπτερο μας στην 48η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και  Αγροτικής  Οικονομίας.

Η  χαρά μας μεγάλη γιατί διαπιστώσαμε ότι το ποδήλατο θα χρησιμοποιηθεί από νεαρό μέλος της οικογένειάς,  έχοντας γνώσεις για ασφαλή κυκλοφορία ως χρήστης ποδηλάτου.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί την ΒΑΚΑΡ Α.Ε για την χορηγία του ποδηλάτου, στηρίζοντας τις προσπάθειές μας. Είναι κοντά μας με την παρουσία της στις πολλαπλές μας δράσεις, από την πρώτη στιγμή που εντάχτηκε στο δυναμικό της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ως μέλος της.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, θα συνεχίσει την προσπάθειά της, με  δράσεις για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών όλων των ηλικιών, αντιγράφοντας πρακτικές από Ευρωπαϊκές χώρες που κατάφεραν να μειώσουν τα τροχαία συμβάντα, πιστεύουμε ότι αξίζει να προσπαθούμε, γιατί η ανθρώπινη ΖΩΗ είναι ανεκτίμητη.

Είμαστε αισιόδοξοι, παρά την οικονομική κρίση που πλήττει όλους μας, να στηρίξουν  όπως στήριξαν οι ευαισθητοποιημένοι  συμπολίτες μας  κάποια από τις μελλοντικές μας δράσεις.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα