ΑρχικήΡόδος«Παρών» δηλώνει ο Στέφανος Δράκος

Σχετικά άρθρα

«Παρών» δηλώνει ο Στέφανος Δράκος

«Με την ολοκλήρωση της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ) Δωδεκανήσου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν, στηρίζοντάς την τίμια προσπάθεια που κατέβαλλα.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να τους εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έκαναν για μένα και να τους υποσχεθώ ότι γι’ αυτούς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Για τους ανθρώπους που πάλεψαν για μένα, που αγωνίστηκαν, που δεν υπέκυψαν σε πολιτικούς, αλλά και προσωπικούς εκβιασμούς που δέχθηκαν, θα μείνω εδώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό.

Σε ότι αφορά στα όσα έλαβαν χώρα κατά τη διεξαγωγή των εκλογών, θα περιοριστώ μόνο στην επισήμανση (και αυτό για το καλό του κόμματος…) ότι τελικά και παρά τις καταγγελίες ακόμη και των προέδρων τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας από τα νησιά, επετράπη να ψηφίσουν 27 μέλη που εμφανίστηκαν ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στα Δωδεκάνησα, παρότι ποτέ δεν διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξή τους. Ορισμένοι μάλιστα, αγνοούσαν ποια είναι η οργάνωση που συμμετέχουν και τι ψήφιζαν, δηλώνοντας ότι, συγκεκριμένο πολιτικό στέλεχος τους είπε να έρθουν να ψηφίσουν και απλά ήρθαν…

Τηρώντας τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που ανέλαβα προ της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, και παρά τον ανέντιμο πόλεμο που δέχθηκα, προσωπικά θα εργαστώ σε συνεργασία με τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξής μου, για το καλό του τόπου και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά της Δωδεκανήσου. Συνεχίζουμε λοιπόν, μαζί και ενωμένοι!».

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα