ΑρχικήΔιάφοραΣ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.: «Όχι πια 2 μέτρα και 2 σταθμά στη φορολόγηση των ατομικών...

Σχετικά άρθρα

Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.: «Όχι πια 2 μέτρα και 2 σταθμά στη φορολόγηση των ατομικών επιχειρήσεων φυσικών προσώπων»

Σύσσωμη η διοίκηση της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., ενόψει της κατάθεσης προς ψήφιση στη Βουλή του φορολογικού νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τον φόρο ακίνητης περιουσίας (ΕΝ.Φ.Ι.Α.), καταγγέλλουμε την πολιτική του υπουργείου οικονομικών που επιβαρύνει τις ατομικές τουριστικές επιχειρήσεις με φόρο Ακίνητης Περιουσίας μεγαλύτερο από αυτόν που ισχύει για τις τουριστικές επιχειρήσεις νομικών προσώπων.

Διεκδικούμε από την πολιτεία τα τουριστικά καταλύματα φυσικών προσώπων, κάθε μορφής και κατηγορίας, να έχουν την ίδια οικονομική επιβάρυνση με τις εταιρίες νομικών προσώπων που είναι 0,33 τoις χιλίοις, αντίθετα με τις ατομικές επιχειρήσεις που φορολογούνται έως και 2%! Οι τζίροι των επιχειρήσεών μας έχουν περιοριστεί – η φοροδοτική μας ικανότητα έχει εξαντληθεί και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ληστέψει την περιουσία μας και να δημεύσει τα ακίνητα που με κόπο δεκαετιών αποκτήσαμε.

Καλούμε τους βουλευτές των περιοχών μας και το υπουργείο οικονομικών να στηρίξουν το δίκαιο αίτημά μας, ώστε να μη βρεθούν χιλιάδες συνάδελφοι σε οριστικό τέλμα και να μη μαραζώσει ανεπανόρθωτα η περιφερειακή οικονομία. Σε διαφορετική περίπτωση οι υπεύθυνοι θα μας βρουν απέναντί τους. 

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα