Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
13.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΣυνεδρίασε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με τη νέα...

Συνεδρίασε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με τη νέα της μορφή

- Διαφήμιση -

Παρόντες ήταν η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσα Βενετοκλή, οι νεοκλεγέντες Πρόεδροι των Τοπικών Επιτροπών Πόλεως Ρόδου κ. Σοφία Χατζηγεωργίου, Καμείρου – Αταβύρου – Πεταλούδων κ. Στέργος Μαστρογιαννάκης, Καλύμνου κ. Ιωάννης Μαρίνος, Λέρου κ. Γιώργος Δεληγιώργης, την Κω εκπροσώπησε κ. Διαμαντής Κουλιανός και την Τοπική Επιτροπή Αφάντου – Καλλιθέας εκπροσώπησε ο κ. Νίκος Νικολής και την Τοπική Λινδίων – Νότιας Ρόδου ο κ. Σταύρος Παπαγεωργίου, οι Θεματικοί -Παιδείας κ. Ανδρέας Μαρίνος, Δικαιοσύνης κ. Ιωάννης Σκλάβος, Μισθωτών κ. Νίκος Γκορίτσας, Οικονομίας κ. Εμμανουήλ Κουνάκης, Πολιτισμού κ. Πέγκυ Ντόκου, Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαριάνα Κολώνα, Αγροτικού κ. Ηλίας Λέργου, Εμπόρων – Βιοτεχνών κ. Γιώργος Πάγκαλης και ο κ. Στέφανος Δράκος -μέλος ΝΟΔΕ.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, αναγνώστηκαν οι επιστολές των βουλευτών Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ.κ. Βασίλη Υψηλάντη και Μάνου Κόνσολα καθώς και του Δημάρχου Χάλκης κ. Μιχάλη Πατρού, οι οποίοι αποτελούν και μέλη της ΝΟΔΕ.

Στην εισήγησή της η Πρόεδρος κ. Νατάσα Βενετοκλή επισήμανε μεταξύ άλλων ότι στόχος των νέων κομματικών οργάνων είναι η παρέμβαση στην κοινωνία και στα προβλήματά της. Τόνισε ότι κανείς δεν περισσεύει και πρέπει να δοθεί λόγος και ρόλος σε όλους όσους επιθυμούν να στηρίξουν τις αξίες και τα ιδεώδη της παράταξης.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, επισημάνθηκε ότι αυτό που προέχει εφεξής είναι η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου να προχωρήσει μπροστά, με γνώμονα την ενότητα, την ομοψυχία και την καλή συνεργασία όλων των μελών της, στους τομείς ευθύνης του ο καθένας αλλά και να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα νησιά και στις απομακρυσμένες περιοχές.

- Διαφήμιση -

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ

Παράλληλα, έγινε η συγκρότηση σε σώμα, που έχει ως ακολούθως:

α) Πρόεδρος ΝΟΔΕ – Νατάσα Βενετοκλή

β) Αναπληρώτρια Πρόεδρος Βάσει Καταστατικού– Σοφία Χατζηγεωργίου

Και ορίστηκαν

– Γραμματέας – Ανδρέας Μαρίνος

- Διαφήμιση -

– Αναπληρώτρια Γραμματέας – Πέγκυ Ντόκου

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα