Ο λογαριασμός μου

Κλειστό πάλι το λιμανάκι των Φανών

Διαφήμιση

Κλειστό είναι εδώ και μία εβδομάδα το λιμενικό καταφύγιο των Φανών, με αποτέλεσμα οι ψαράδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή να βρίσκονται σε απόγνωση.

Φύκια και άμμος έχουν κλείσει το στόμιό του και έτσι οι ψαρόβαρκες δεν μπορούν ούτε να βγουν για ψάρεμα αλλά και ούτε να επιστρέψουν σε αυτό.
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης ενημέρωσε για την κατάσταση τόσο τους αρμόδιους στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου όσο και το δήμαρχο ως πρόεδρο του ταμείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο κ. Νικολίτσης θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά, για να συζητήσουν το θέμα και να βρεθούν άμεσα λύσεις ώστε να εξυπηρετηθούν οι ψαράδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ραντεβού με το δήμαρχο θα παραβρεθούν και οι ψαράδες που ελλιμενίζουν τα σκάφη τους στο λιμενικό καταφύγιο Φανών, για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους.

Πάντως επειδή το πρόβλημα είναι μόνιμο, ο πρόεδρος της κοινότητας είναι αποφασισμένος να υποβάλει ακόμα και την παραίτησή του αν δεν υπάρξει άμεσο και ειλικρινές ενδιαφέρον από τους αρμόδιους.

Μάλιστα θα ενημερώσει και το δήμαρχο για την πρόθεσή του αυτή σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημα των ψαράδων.

Πηγή Ροδιακή

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr