ΑρχικήΔιάφοραΛωτόςΖήσε στην πόλη σου!

Ζήσε στην πόλη σου!

Σχετικά άρθρα

Μπήκαμε κιόλας στον δεύτερο μήνα του 2014 και είναι ώρα να βάλουμε σε εφαρμογή τους στόχους μας για τη φετινή χρονιά. Υγιεινή διατροφή, γυμναστική, επαγγελματικά σχέδια επικρατούν συνήθως στα “θα” που λέμε κατά καιρούς. Ας ξεκινήσουμε παρόλα αυτά τη χρονιά με ένα διαφορετικό στόχο: πνευματική ανάταση! Δύο πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις – τροφή σκέψης – μας δίνουν την δυνατότητα αυτή.

Συνεχίζονται οι “Βραδιές Τσέχωφ” στον ατμοσφαιρικό χώρο της Ροδιακής έπαυλης από 16 έως 23 Φεβρουαρίου. Ο Τσέχωφ, βαθιά κωμικός και σαρκαστικός, σατιρίζει τη ρωσική μεγαλοαστική τάξη της εποχής του. Μια σάτιρα που όμως αποδεικνύεται διαχρονική και πέραν των ρωσικών συνόρων. Ο απολαυστικός λόγος του Ιάκωβου Καμπανέλλη αναβιώνει στην Ρωγμή του χρόνου με τον «Επικήδειο» που παρουσιάζει ο Παναγιώτης Tσακίρης κάθε Πέμπτη και Παρασκευή έως τις 7 Φεβρουαρίου. Ένας ακραίος αλλά τόσο αληθινός ήρωας ξεδιπλώνεται μπροστά μας, επίκαιρος όσο ποτέ, για να μας θυμίσει τι έχει τελικά πραγματική σημασία για την ψυχική μας ισορροπία και γαλήνη.
Κι επειδή είμαστε ακόμα στην καρδιά του χειμώνα, χειμερινές εξορμήσεις επιβάλλονται για να μας ανανεώσουν. Δοκιμάστε μια βόλτα μέχρι τα Προφύλια. Υπέροχη διαδρομή και ντόπια κρέατα στις παραδοσιακές ταβέρνες που υπάρχουν εκεί τριγύρω. Για όσους πάλι προτιμούν πιο κοντινούς προορισμούς προτείνουμε έναν περίπατο στην Φιλέρημο. Οι πιο τολμηροί πάρτε και τα ποδήλατά σας μαζί.

Ζήστε την πόλη σας!

Της Ματίνας Χατζηκώστα

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα