Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
18.8 C
Rhodes
ΑρχικήΔιάφοραΛωτόςΓράμμα από την εκδότρια #74

Γράμμα από την εκδότρια #74

- Διαφήμιση -

Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι για πρώτη ίσως φορά βλέπουμε τις λίστες των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων διανθισμένες με τόσα καινούργια ονόματα που, επιπλέον, δεν είναι κενά περιεχομένου. Άνθρωποι γνωστοί στην τοπική μας κοινωνία είτε μέσα από την επιτυχημένη επαγγελματική τους πορεία, είτε μέσα από την κοινωνική τους δράση, είτε λόγω της έντονης προσωπικότητάς τους που, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχαν αναμιχθεί με τα κοινά, δίνουν τώρα το «παρών» και ζητούν την ψήφο μας.
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που «αξίζει να ψηφίσουμε»; Νέοι και νέες με εντυπωσιακά βιογραφικά και πλούσια τυπικά προσόντα, άντρες και γυναίκες καταξιωμένοι επαγγελματικά και κοινωνικά, άτομα με άποψη, θέση και διαφορετική αντίληψη, που μας δίνουν ει μη τι άλλο, μία αισιόδοξη προοπτική, ακόμα και μόνο από το γεγονός ότι είναι πρόθυμοι ν’ αναλάβουν δράση διεκδικώντας εδώ και τώρα την έξοδο από το τέλμα και αρνούμενοι την απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Δεν μπορούμε παρά να επικροτήσουμε.
Δεν θα σας κουράσουμε με ανούσια παρέλαση φωτογραφιών και βιογραφικών που δε λένε τίποτα. Η κάθε συνέντευξη είναι μία κατάθεση ψυχής, απόψεων και ιδεών. Ένας τρόπος να γνωρίσουμε από κοντά και να εκτιμήσουμε καλύτερα τα πιο αξιόλογα από τα νέα πρόσωπα της πολιτικής μας σκηνής, ώστε την στιγμή που θα ασκήσουμε το ιερό δικαίωμα της ψήφου να ξέρουμε ποιόν επιλέξαμε και γιατί.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα