Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
26.6 C
Rhodes
ΑρχικήΔιάφοραΛωτόςΓράμμα από την εκδότρια #75

Γράμμα από την εκδότρια #75

- Διαφήμιση -

Είτε είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι, είτε όχι, θεωρητικά το μεγάλο γεγονός του μήνα είναι το Mundial. Παίρνοντας έμπνευση και ξεκινώντας από αυτή την πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Λωτό, τον κορυφαίο Έλληνα Διεθνή Διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο!
Με αφορμή τον αθλητισμό και πάλι, το μεγαλείο του ανθρώπου ξεδιπλώνεται στο Παρατρίαθλο που διοργανώθηκε πρόσφατα στο νησί μας. Όσοι δεν το παρακολούθησαν, μπορούν να θαυμάσουν τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του Νίκου Κασέρη που προκαλούν θαυμασμό και δέος.

Το καλοκαίρι έφτασε και μας κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι. Ας ακολουθήσουμε τις συμβουλές για σωματική και ψυχική ανανέωση, ώστε οι ζεστοί μήνες να μας βρουν στην καλύτερη φόρμα και διάθεση. Πιο ανάλαφρος αυτή τη φορά ο Λωτός, μας προσκαλεί από τη μία να ταξιδέψουμε μέχρι το κοντινό μας, πανέμορφο Καστελλόριζο και να χαρούμε απολαύσεις γευστικές (την τοπική κουζίνα της Κρυστάλλας, δια χειρός του γαστρονόμου Νίκου Περβανίδη) αλλά και καλλιτεχνικές (την έκθεση ζωγραφικής της Maud Guterstam), από την άλλη να υιοθετήσουμε τη «φιλοσοφία της σαγιονάρας», βλέποντας πιο απλά και χαλαρά τη ζωή μας. Ένας λόγος που όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι είναι γιατί προσφέρεται περισσότερο για ανεμελιά και καλοπέραση παρά για βαθυστόχαστες αναλύσεις και ομφαλοσκόπηση.

Όσο για μουσική υπόκρουση στην πιο γλυκιά εποχή του χρόνου, τι καλύτερο από τη νέα συλλογή “Rhodes Experience”που μόλις κυκλοφόρησε και κλείνει μέσα της όλη την ατμόσφαιρα και τον αέρα της κοσμοπολίτικης Ρόδου, όπως μαγικά μας την περιγράφει στη συζήτηση που είχαμε μαζί του ο εμπνευστής και δημιουργός της διάσημος d.j.Τάσος Γιασιράνης;
Χαλαρώστε και καλό καλοκαίρι!

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις