Αρχικήrhodes.onlineΗ συμβουλή της εβδομάδας#009 – Κορίτσια στην παραλία πηγαίνετε, όχι σε κοσμικό event!

#009 – Κορίτσια στην παραλία πηγαίνετε, όχι σε κοσμικό event!

Κορίτσια είμαστε στη μέση του καλοκαιριού και ήρθε η ώρα για μερικά tips για είμαστε μοδάτες στην παραλία. Η αλήθεια είναι πως για να είναι μια κοπέλα κομψή στην παραλία είναι πολύ εύκολο. Και όταν λέω κομψή, δεν εννοώ υπερβολική, τύπου «ετοιμάζομαι για την παραλία δυο ώρες πριν». Το μόνο που χρειάζεστε είναι το μαγιώ που ταιριάζει με το σωματότυπό σας (δείτε το αντίστοιχο άρθρο εδώ), ένα ωραίο καφτάνι που να ταιριάζει με τα χρώματά σας και τις stylish σαγιονάρες σας. Για τα υποδήματά σας προτιμήστε χειροποίητες σαγιονάρες, που βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα και δεν θα υπάρχουν άλλες εκτός από τις δικιές σας. Προτισμήστε τα oversized καπέλα που και προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου συν του ότι προσθέτουν στυλ! Απαραίτητο συμπλήρωμα η τσάντα θαλάσσης. Προσπαθήστε να βρείτε μια τσάντα που να είναι μεγάλη, ώστε να χωράει αρκετά πράγματα μέσα (ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να χρειαστείς μαζί σου στην παραλία!), άνετη και ανθεκτική. Προτιμήστε τις ψάθινες τσάντες ή αν επιθυμείτε κάτι οικονομικό τότε σας προτείνω τις διαφανείς τσάντες θαλάσσης σε διάφορα χρώματα.

Όσον αφορά το μακιγιάζ (έχουν δει πολλά τα μάτια μου!), εφόσον πρόκειται να βαφτείτε πριν εμφανιστείτε στην πλαζ προτιμήστε αδιάβροχα καλλυντικά, όπως μάσκαρα και κραγιόν. Επίσης προσπαθείστε το αποτέλεσμα να φαίνεται όσο πιο φυσικό γίνεται προτιμώντας τις μπεζ-εκρού αποχρώσεις, ενώ για το τελείωμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά που δίνουν μια φυσική λάμψη στο πρόσωπο, αφήνοντας ταυτόχρονα μια υγρή αίσθηση στο πρόσωπο.

Προσοχή! Μην χρησιμοποιείτε άρωμα στην παραλία, καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν πανάδες ή δυσχρωμίες στο δέρμα στα σημεία που έχετε ψεκαστεί με το άρωμα. Επίσης κοιτάξτε το make up που θα χρησιμοποιήσετε να έχει δείκτη προστασίας!

Αυτά για σήμερα! Για να δείτε προηγούμενα tips πατήστε εδώ

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα