Αρχικήrhodes.onlineΗ συμβουλή της εβδομάδας#010 – 5 tips για τη βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών!

#010 – 5 tips για τη βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών!

Αύγουστος: Ο μήνας των αδειών και των περισσότερων εξορμήσεων σ’ όλη την Ελλάδα. Βέβαια οι εξορμήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια εκδρομή σ’ ένα κοντινό νησί ή ακόμα να είναι ένα διήμερο σε ένα ξενοδοχείο μακριά από το μέρος που ζείτε, στο ίδιο ωστόσο γεωγραφικό διαμέρισμα. Δεν έχει σημασία όμως! Ακόμα και εκεί πρέπει να είστε προετοιμασμένες φίλες μου για παν ενδεχόμενο.

Συμβουλή Νο. 1 – Αν έχετε κλείσει δωμάτιο σε apartments ή σε ξενοδοχείο που δεν γνωρίζετε καλό θα ήταν να πάρετε μαζί σας δικές σας πετσέτες για περισσότερη ασφάλεια και άνεση. H πετσέτα θαλάσσης θεωρείται δεδομένη.

Συμβουλή Νο.2 – Καλό θα είναι αντιηλιακά, κρέμες περιποίησης και άλλα προϊόντα καλλωπισμού να προμηθευτείτε από πριν καθώς στα τουριστικά μαγαζιά ή στα mini markets των ξενοδοχείων τα ίδια προϊόντα θα τα βρείτε σε πολύ υψηλότερες τιμές απ΄ότι σε κάποιο super market της περιοχής σας.

- Advertisement -

Συμβουλή Νο. 3 – Εάν το ταξίδι σας είναι πολυήμερο και αγαπάτε να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα, υγιές θα ήταν να πάρετε παραπάνω από ένα μαγιώ μαζί σας ή αν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή σε ένα ειδικό κουτάκι ή σακουλάκι πάρτε μαζί σας λίγη σκόνη για πλύσιμο στο χέρι, ώστε να είναι καθαρά τα μαγιώ σας κάθε φορά που πάτε για μπάνιο.

Συμβουλή Νο. 4 – Πολλές φορές στα δωμάτια των ξενοδοχείων υπάρχει υποδοχή για την κάρτα δωματίου η οποία ενεργοποιεί την ηλεκτροδότηση στο δωμάτιο. Καλό είναι να έχετε και μια άλλη κάρτα μαζί σας (εκπτωτική από κάποιο κατάστημα – ΠΟΤΕ πιστωτική ή κάποια άλλη κάρτα τραπέζης, οι λόγοι είναι ευνόητοι) ώστε να χρησιμοποιείτε εκείνη όσες ώρες λείπετε από το δωμάτιο. Έτσι, το aircondition θα λειτουργεί κανονικότατα και όταν επιστρέψετε από την έξοδό σας το δωμάτιο θα είναι δροσερό.

Συμβουλή Νο. 5 – Τέλος, πάντα είναι χρήσιμο ένα νεσεσεράκι με τα απαραίτητα φαρμακευτικά προϊόντα, όπως ένα κουτί τσιρότα, depon ή ασπιρίνες και άλλα προϊόντα που μπορεί να χρειαστούν σε ένα ταξίδι. Καλό θα ήταν να υπάρχουν για καλό και για κακό.

Βέβαια, φίλες μου αφήνω εκτός αρίθμησης τα περισσότερα από ένα ζευγάρια παπούτσια που πρέπει να έχουμε μαζί μας για κάθε περίσταση. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να προκύψει σε ένα ταξίδι, γι’ αυτό πάντα πρέπει να είστε προετοιμασμένες.

- Advertisement -

Για περισσότερα tips πατήστε εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη

Σχετικά άρθρα

Εκδηλώσεις

Πρόσφατα άρθρα