ΑρχικήΡόδοςΕπιστολή του Υπουργού Εργασίας στο νέο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Επιστολή του Υπουργού Εργασίας στο νέο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Κύριε Περιφερειάρχα,

Ως Υπουργός και βουλευτής του Νομού Κυκλάδων, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη νευραλγική θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου. Εύχομαι, η θητεία σας να είναι γόνιμη και παραγωγική και οι προσπάθειές που θα καταβάλλετε να είναι ουσιαστικές και να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τα όμορφα νησιά μας.

Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ και τα νέο-εκλεγέντα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και να τους ευχηθώ υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων που συνεπάγονται τα νέα τους καθήκοντα.

Η 5ετια που ακολουθεί είναι κρίσιμη για τον τόπο μας. Πιστεύω, λοιπόν, ότι η ενότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη και η εργατικότητα αποτελούν όπλα απαραίτητα που θα λειτουργήσουν αναμφισβήτητα προς όφελος της αποτελεσματικής λειτουργίας της περιφερειακής διοίκησης και κατ’ επέκταση των νησιών μας, συμβάλλοντας περαιτέρω στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Εγώ από την πλευρά μου, θα βρίσκομαι αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια, προσφέροντας τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή μου, διατηρώντας πάντοτε ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας.

Προσβλέποντας σε μια στενή και εποικοδομητική μεταξύ μας συνεργασία.

Εύχομαι η θητεία σας να είναι καλοτάξιδη.                                                                                                                        

Με εκτίμηση

Ιωάννης Βρούτσης                                                                                                  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα