ΑρχικήΡόδοςΣυνάντηση με τον Κορεάτη Πρέσβη είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Συνάντηση με τον Κορεάτη Πρέσβη είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ελλάδα κ. GIL-SOU SHIN, παρουσία του Δημάρχου κ.Στάθη Κουσουρνά.
Συζητήθηκαν θέματα των σχέσεων των δύο λαών που αφορούν τους τρόπους και τα μέσα προβολής του νησιού μας για την μελλοντική συνεργασία και την προώθηση του τουρισμού από την Κορέα στη Ρόδο, μέσα από την Πρεσβεία.

00Κορ
Ο κ. Χατζηδιάκος έκανε σύντομη ιστορική αναφορά της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού μας, της γεωπολιτικής θέσης του, αλλά και τις δυνατότητες των ανθρώπων της, στα πλαίσια των επιχειρηματικών δράσεων τους. Επίσης πρότεινε στον κ. Πρέσβη την ευρύτερη συνεργασία για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων του νησιού μας, για τα οποία ο ίδιος ο Πρέσβης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο κ. Πρέσβης εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ιστορία και τον πολιτισμό μας, για τις ομορφιές του νησιού μας, με ιδιαίτερη αναφορά στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και επεσήμανε το ενδιαφέρον του να προωθήσει τις προτάσεις του κ. Χατζηδιάκου δια μέσου της Πρεσβείας του για την διαφήμιση και προβολή της Ρόδου, ώστε ο κάθε Κορεάτης να γνωρίσει την Ρόδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα