Αρχικήrhodes.onlineΗ συμβουλή της εβδομάδαςΆκρα με στύλ και το φθινόπωρο!

Άκρα με στύλ και το φθινόπωρο!

Σχετικά άρθρα

Συνήθως όταν έρχεται φθινόπωρο αλλάζει η καλοκαιρινή, ανέμελη και ανάλαφρη διάθεση που έχουμε εμείς τα κορίτσια και τη θέση της παίρνει ένα πιο μελαγχολικό mood, που το μεταφέρουμε παντού! Και ξεκινάμε ως γνωστόν από τα ρούχα, τα παπούτσια αλλά και τα άκρα μας.

Σήμερα θα εστιάσω στα άκρα. Νύχια χεριών και ποδιών. Ενώ, λοιπόν, το καλοκαίρι επιλέγουμε διάφορα έντονα χρώματα για τα νύχια μας, όπως κίτρινο, κοραλί, μπλε, πράσινο και άλλα με το που φτάνει ο Σεπτέμβριος θέλουμε αμέσως να τα αλλάξουμε χρώμα και μάλιστα όχι τόσο έντονο όπως πριν.

Εγώ δεν θα σας προτείνω κάποιο συγκεκριμένο χρώμα που είναι της μόδας αλλά θα σας δώσω δυο επιλογές ανάλογα με τη διάθεσή σας. Επειδή ξέρω ότι υπάρχουν κορίτσια που γι’ αυτά το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα – ανάμεσα σ’ αυτά και γω – προτείνω τα ίδια καλοκαιρινά χρώματα απλά στις πιο pale αποχρώσεις τους. Για παράδειγμα προτιμήστε αντί το έντονο κίτρινο ένα λίγο πιο απαλό κιτρινάκι (βλ. φωτό).

pastel-yellow

Για εσάς που το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά στη ψυχοσύνθεσή σας, μην μελαγχολείτε και μην βάφετε τα νύχια σας μαύρα, καφέ ή σκούρο μπλε γιατί μην ξεχνάτε πως ακολουθεί χειμώνας και θα τα βαρεθείτε νωρίς αυτά τα χρώματα. Προτιμήστε παστέλ αποχρώσεις του μπεζ ή του γκρι, ώστε η μετάβαση από τη μια εποχή στην άλλη να γίνει ομαλά… τουλάχιστον στα νύχια σας!

Τα παραπάνω ισχύουν και για τα νύχια των ποδιών απλά γι’αυτά επιλέξτε μια απόχρωση λίγο πιο σκούρα απ’ ότι στα νύχια των χεριών.

Για περισσότερα tips δείτε εδώ

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα