Αρχικήrhodes.onlineΗ συμβουλή της εβδομάδαςΈξυπνα tips για να υποδεχτούμε τα πρωτοβρόχια

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Έξυπνα tips για να υποδεχτούμε τα πρωτοβρόχια

Μπήκε ο Σεπτέμβρης και όπως λένε και οι μετερεωλόγοι οι πρώτες βροχές τις επόμενες θα είναι συχνό φαινόμενο. Ωστόσο η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Το ζήτημα που μας απασχολεί αυτόν τον καιρό φίλες μου είναι τι να βάλουμε και κυρίως τι πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας ώστε να υποδεχτούμε τα πρωτοβρόχια χωρίς ωστόσο να φαινόμαστε “χειμωνιάτικες” αλλά ούτε και άκρως “καλοκαιρινές”.

1. Δώστε βάση στα παπούτσια. Με τις πρώτες βροχές καλό είναι να μην φοράτε τα σανδάλια σας αλλά τις μπαλαρίνες σας, τα αθλητικά σας ή τα All Star σας σε διάφορα χρώματα.

2. Αν το απόγευμα ή το βραδάκι κάνει ψυχρούλα χρησιμοποιήστε τα φουλάρια σας ή τις πασμίνες σας αντί κάποιο μπουφανάκι ή ζακέτα.

3. Για τις πρώτες ψιχάλες χρησιμοποιήστε ομπρέλα σε ανοιχτά χρώματα! Αποφύγετε τις μαύρες, μουντές και ψυχρές ομπρέλες που χρησιμοποιούμε μέσα στο χειμώνα. Άλλωστε τόσα ομπρελάδικα έχουμε στη Ρόδο. Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε μια που να ταιριάζει στο γούστο και τη διάθεσή σας.

4. Αποφύγετε ακόμα τα μακρομάνικα μπλουζάκια και τα χοντρά πανωφόρια που δεν μπορούν να φορεθούν τώρα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

5. Τέλος, μην βιαστείτε να αλλάξετε τις ντουλάπες σας καθώς εδώ στη Ρόδο, αλλά και γενικά, με την κλιματική αλλαγή ποτέ να μην είστε σίγουροι για τον καιρό. Περιμένετε λίγο. Γύρω στα τέλη Οκτώβρη θα αλλάξετε ντουλάπες.

Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες σας για να βραβεύσουμε την καλύτερη της εβδομάδας ή να στείλετε τις απορίες σας σχετικά με στυλιστικά tips για να σας δώσουμε τη λύση στο info@rhodes.com.gr

Για περισσότερα στυλιστικά tip δείτε εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα