Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
26 C
Rhodes
Αρχικήrhodes.onlineΗ συμβουλή της εβδομάδαςΕπίλεξε τη σωστή γραβάτα… Μπορείς!

Επίλεξε τη σωστή γραβάτα… Μπορείς!

- Διαφήμιση -

Ναι φίλε αναγνώστη, σε σένα απευθύνομαι! Σε σένα επαγγελματία που πηγαίνεις στις διάφορες εκθέσεις για την επιχείρησή σου, σε σένα φοιτητή που λαμβάνεις μέρος σε διάφορα συνέδρια, σε σένα εργαζόμενε που η δουλειά σου απαιτεί κουστούμι και τέλος, σε σένα καθημερινέ άνδρα που πηγαίνεις σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση με κουστούμι και απλά πρέπει να συνδυάσεις το κουστούμι σου με την κατάλληλη γραβάτα. Βεβαίως, απευθύνομαι και σε σένα καλή μου φίλη, αφού πολλές φορές εσύ είσαι αυτή που επιμελείται το ντύσιμο του συντρόφου σου.

Είναι ευρέως γνωστό, πως το σωστά φορεμένο κουστούμι είναι αυτό που μπορεί να αναδείξει μια εμφάνιση ή ακόμα και να τη καταστρέψει. Εκτός από το παπούτσι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η γραβάτα. Όχι μόνο το χρώμα και το σχέδιο αλλά και το δέσιμο για το οποίο θα αναφερθώ εκτενώς σε άλλο άρθρο.

Η γραβάτα καλώς ή κακώς πηγαίνει συνήθως με τη μόδα. Για παράδειγμα, τώρα στη μόδα είναι οι γραβάτες με ρίγες -που ποτέ νομίζω δεν έπαψαν να είναι στη μόδα- και οι γραβάτες οι πιο funky, που έχουν συνήθως μικρά επαναλαμβανόμενα σχέδια πχ. αυτοκινητάκια ή μικρές φιγούρες κτλ.

Προσοχή! Όταν αναφέρομαι σε γραβάτες με μικρά σχέδια εννοώ τις δίχρωμες γραβάτες που τα σχεδιάκια αυτά είναι ΜΙΚΡΑ και ραμένα. Δεν είναι πολύχρωμες φιγούρες με καρτούν τύπου εποχής Ακάλυπτου.

- Διαφήμιση -

Επιλέξτε για τις πιο αμπιγιέ εμφανίσεις σας τις ριγέ δίχρωμες ή το πολύ τρίχρωμες γραβάτες, με τις ρίγες να είναι διαγώνιες. Επιλέξτε τους κλασσικούς συνδυασμούς, με τις αποχρώσεις του μπλε, του μαύρου, του γκρι και του μωβ. Για πιο μοντέρνες εμφανίσεις επιλέξτε τις στενές (αν είστε σχετικά αδύνατος) και μονόχρωμες γραβάτες ή εναλλακτικά αυτές με τα μικρά σεχδιάκια.

Το ζητούμενο, βέβαια, όταν επιλέξετε μια γραβάτα είναι να ταιριάζει με το κουστούμι και το πουκάμισο σε συνδυασμό πάντα με τη ζώνη και το παπούτσι. Γι ‘αυτό καλό θα ήταν, όταν πηγαίνετε σε ένα μαγαζί για αγορά κουστουμιού -ακόμα και αν θέλετε να ψάξετε αλλού για γραβάτα ή να φορέσετε κάποια που ήδη έχετε- συμβουλευτείτε τον πωλητή για το τί γραβάτα περίπου ταιριάζει με το κουστούμι σας, ώστε να έχετε μια εικόνα στο μυαλό σας.

Εις το επανιδείν φίλοι μου!

Για περισσότερα στυλιστικά tip και άλλα πατήστε εδώ

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις