Αρχικήrhodes.onlineΗ συμβουλή της εβδομάδαςΠόσο δέρμα μπορεί να χωρέσει σε ένα χειμώνα;

Πόσο δέρμα μπορεί να χωρέσει σε ένα χειμώνα;

Σχετικά άρθρα

Η απάντηση είναι πολύ!!! Ο χειμώνας είναι προ των πυλών, οι θερμοκρασίες αναμένεται να είναι χαμηλές και ποιο είναι το ύφασμα must για αυτό το χειμώνα; Μα φυσικά το δέρμα! Και όχι σε όλα τα χρώματα. Το χρώμα που έχει και πάλι την τιμητική του και αναδεικνύει καλύτερα το δέρμα είναι το μαύρο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, βέβαια, όπως είναι τα δερμάτινα jackets το ταμπά είναι ένα χρώμα που ταιριάζει εξίσου και είναι πάντα στη μόδα, αλλά όσον αφορά άλλα ρούχα, όπως φούστες ή παντελόνια προτιμήστε το μαύρο.

Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσω στους συνδυασμούς των υφασμάτων που πηγαίνουν με το δέρμα.

Ας πούμε ότι έχουμε μια μαύρη δερμάτινη φούστα ή ένα μαύρο παντελόνι. Τα υφάσματα με τα οποία μπορούν να συνδυαστούν είναι αρχικά το τζίν, το οποίο είναι η τάση του φετινού χειμώνα και το μαλλί. Μια μαύρη δερμάτινη φούστα και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν πουκάμισο είναι ό,τι πρέπει για τον απογευματινό σας καφέ ή για την καθημερινή έξοδό σας. Επίσης ένα μια μάλλινη ζακέτα ή ένα μάλλινο πουλόβερ θα ταίριαζε απόλυτα με το δερμάτινο παντελόνι-σωλήνα σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα υφάσματα που δεν ταιριάζουν με το δέρμα είναι το σατέν και το μετάξι, γι’αυτό προσέξτε φίλες μου πριν κάνετε τις αγορές σας.

Εις το επανιδείν κορίτσια!

Για περισσότερα tips δείτε εδώ

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα