Αρχικήrhodes.onlineΗ συμβουλή της εβδομάδαςΟι νέες τάσεις στα καλσόν! – Πως να τα φορέσετε

Οι νέες τάσεις στα καλσόν! – Πως να τα φορέσετε

Σε πρόσφατη έξοδό μου, παρατηρώντας ορισμένα ντυσίματα και συνολικά look γυναικών παρατήρησα ατοπήματα σε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη μόδα που λέγεται καλσόν! Και λέω μεγάλο, γιατί παίζει ρόλο όχι μόνο το χρώμα, αλλά και το μέγεθος, η γυαλάδα (το πόσο γυαλίζει ένα καλσόν), τα σχέδια και τα deniers (δηλαδή το πόσο χοντρό ή λεπτό είναι ένα καλσόν).

Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι πως δεν είναι όλες οι ώρες οι ίδιες για ένα καλσόν κορίτσια. Το πολύ λεπτό και γυαλιστερό καλσόν, χρώματος διαφανές ή μπεζ ταιριάζει μόνο στις βραδυνές μας εμφανίσεις με ένα μονόχρωμο φόρεμα ή φούστα, με τα οποία θα ταίριαζε το γυαλιστερό καλσόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν βάζουμε ποτέ το γυαλιστερό καλσόν πρωινές ώρες!

Συνεχίζοντας, να τονίσω πως πέρασε η μόδα των καλσόν με τα σχεδιάκια στο πίσω μέρος του καλσόν. Τώρα στη μόδα είναι σαφέστατα τα μονόχρωμα χοντρά καλσόν, με πολλά deniers. Για τις φίλες που αγαπούν τα σχέδια προτιμήστε καλσόν σε μαύρο ή σκούρο καφέ χρώμα αλλά με σχέδιο σε όλο το καλσόν και όχι μόνο σε ορισμένα σημεία του καλσόν.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι το μέγεθος. Καλό είναι να διαλέγετε καλσόν που είναι στο μέγεθός σας. Συνήθως πίσω από τη συσκευασία ενός καλσόν αναγράφονται και τα μεγέθη, ανάλογα με τα κιλά και το ύψος κάθε γυναίκας. Ξέρω, ότι πολλές από εσάς, αγοράζετε ένα νούμερο μεγαλύτερο καλσόν για λόγους άνεσης, ωστόσο να ξέρετε πως φορώντας ένα φόρεμα και μη έχοντας τεντώσει όσο πρέπει το καλσόν, αυτό μπορεί να υποχωρήσει και να “μαζέψει” στην περιοχή του αστραγάλου, κάτι που δεν είναι και τόσο καλαίσθητο σαν αποτέλεσμα.

Τέλος, να θυμάστε πως το καλσόν σήμερα υπάρχει για να συμπληρώνει ένα ντύσιμο -πέραν των πρακτικών λόγων- και όχι για να γίνεται το επίκεντρο ενός ντυσίματος, τραβώντας την πρ

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα