Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑυτοδυναμίες ή Συνεργασίες στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης;

Αυτοδυναμίες ή Συνεργασίες στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης;

- Διαφήμιση -

Ερέθισμα πήρα από την συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού για να διατυπώσω τις σκέψεις μου!

Άκουσα όλη την συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου το πρωί.   Επιβεβαιώθηκα στην άποψή μου ότι το ΠΑΣΟΚ ενώ κυβερνούσε, ταυτόχρονα έπαιζαν στελέχη του, τον εφιάλτη της αντιπολίτευσης και υπονομεύσαν τον Παπανδρέου για προσωπικό συμφέρον. Ένας λόγος ότι οι αυτοδυναμίες δημιουργούν αρχηγίσκους φιλόδοξους και αλαζόνες Βενιζέλους κι οι Γεννηματάδες παραγκωνίζονται, και είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις ποιος πολιτικός ξεπέρασε τις παιδικές αρρώστιες και εργάζεται για το κοινό καλό!

Κρίμα που το μαντείο των Δελφών έκλεισε, η Πυθία δεν θα ήταν σε ανεργία, θα μας έλεγε τι καπνό φουμάρουν Σαμαράδες, Τσίπρες και λοιποί.

Στην οικονομία οι συνεργασίες είναι κερδοφόρες και στη μόδα. Στην πολιτική φαίνεται ότι ισχύ εν τη ενώσει, είναι άγνωστες. Πριν καιρό όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μικρό ποσοστό, ευαγγελιζόταν τις συνεργασίες, τώρα προσδοκά αυτοδυναμία. Δεν θέλω να είμαι Κασσάνδρα, όμως θα επαναληφθεί το ίδιο έργο. Θα εμφανιστούν μνηστήρες της εξουσίας και θα σφάζονται μεταξύ τους, πάνω σε μια Ελλάδα που αιμόφυρτη!

- Διαφήμιση -

Ενώ οι συνεργασίες σε προγραμματική βάση είναι λύση κοινής λογικής. Βρίσκεις σε κρίσιμους τομείς όπως το χρέος, η ανεργία, μια συμφωνία γραπτή με ορούς, χρονοδιάγραμμα και κατάλληλο στελεχιακό δυναμικό εποπτείας και προχωράς. Μια μίνι ελληνική τρόικα συνεργαζόμενων κομμάτων που δεν θα επιτρέπει στο κράτος π.χ. να δανείζεται για γενικές και αόριστες ανάγκες του και μετά ο εκάστοτε υπουργός αλά κέφα να ξοδεύει δανεικά λεφτά και να έχω Σαμαράδες και Βενιζέλους να μου φορολογούν ακίνητα χωράφια που δεν παράγουν, σπίτια και μαγαζιά που δεν νοικιάζω!

Μια τρόικα συνεργασίας που θα επιβλέπει πχ την προμήθεια ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ σε χρόνο ντετε και δεν θα περνούν 7 χρόνια κι ακόμα τον Γιάννη δεν τον είδαμε. Γι’ αυτό εκ πεποιθήσεως επέλεξα μικρό κόμμα. Προς το παρόν τα νερά του ΠΟΤΑΜΙΟΥ είναι ήρεμα κι ας λέει η Φώφη ότι δεν ξέρει από που πηγάζει. Είδαμε και το ΠΑΣΟΚ με ΝΔ, πήγαζαν από εντίμους πολιτικούς, όμως στην πορεία οι απόγονοι φούσκωσαν τα ποτάμια τους και μας έπνιξαν. Καιρός για νέο πολιτικό σκηνικό.

Καθολική (Κική) Τσακίρη

Οικονομολόγος

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

topotami12.wordpress.com

- Διαφήμιση -

tsakiri2004@yahoo.gr

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.