ΑρχικήΔιάφοραΓεννάδι και Απολακκιά είχε το πρόγραμμα της περιοδείας των υπ. βουλευτών του...

Σχετικά άρθρα

Γεννάδι και Απολακκιά είχε το πρόγραμμα της περιοδείας των υπ. βουλευτών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Το Γεννάδι και την Απολακκιά επισκέφθηκαν την Κυριακή οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αρχοντούλα Διακομανώλη, Αριστοτέλης Ηρακλείδης και Θεόδωρος Καραγιάννης όπου συναντήθηκαν με φίλους του Κινήματος αλλά και με πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για τις θέσεις του Κινήματος και του επικεφαλής του Γιώργου Παπανδρέου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους φίλους του Κινήματος για το διακύβευμα των εκλογών και για το τοπίο της επόμενης ημέρας. Παράλληλα απάντησαν σε ερωτήσεις πολιτών ως προς τον ρόλο που θα διαδραματίσει το Κίνημα και ο Γιώργος Παπανδρέου με την είσοδό του στη Βουλή.

Οι υποψήφιοι βουλευτές ξεκαθάρισαν ότι η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή θα λειτουργήσει ως ασφαλιστική δικλείδα για τον έλεγχο της κυβέρνησης, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη διατήρηση της σταθερότητας στη χώρα αλλά και της θέσης της σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η δυναμική που εμφανίζει το Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών ήταν διάχυτη στη διάρκεια των συναντήσεων των υποψήφιων βουλευτών, καθώς τα μηνύματα στήριξης στο νέο πολιτικό φορέα που πρεσβεύει τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα πολλαπλασιάζονται καθημερινά.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα