ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΠεριοδεία υποψηφίων Βουλευτών Δωδεκανήσου στο νησί της Ρόδου – Χρειαζόμαστε όχι απλώς...

Περιοδεία υποψηφίων Βουλευτών Δωδεκανήσου στο νησί της Ρόδου – Χρειαζόμαστε όχι απλώς κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά την ευρύτερη λαϊκή πλειοψηφία για να ξανακερδίσουμε τη χώρα!

Σχετικά άρθρα

Περιοδεία στις Δημοτικές Ενότητες της Ρόδου πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Βαλατσού, Δημήτρης Γάκης, Χριστόφορος Κάσδαγλης, Αλέξανδρος Λουϊζίδης και Νεκτάριος Σαντορινιός την Κυριακή 18/1/15, συνοδευόμενοι από στελέχη και μέλη του κόμματος.

Στις συναντήσεις και στις συνομιλίες που είχαν οι υποψήφιοι και τα στελέχη του κόμματος με τους πολίτες στα χωριά της Ρόδου, ήταν διάχυτη η αποδοχή του μηνύματος που στέλνει στον Ελληνικό λαό ο ΣΥΡΙΖΑ για το δικαίωμα στην ελπίδα, στην αξιοπρέπεια, σε ένα καλύτερο μέλλον.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν τα χωριά Γεννάδι, Κατταβιά, Λαχανιά, Απολακκιά, Ασκληπειό, Λάρδο, Λάερμα, Μαλώνα, Μάσαρη, Αρχάγγελο, Μονόλιθο, Αγιο Ισίδωρο, Σιάννα, Εμπωνα, Σάλακο, Καλαβάρδα, Μαντρικό, Κρητηνία και Παραδείσι. Οι υποψήφιοι συζήτησαν τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, όπως τις παρουσίασε στο Ροδιακό λαό ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη 15/1/15.

Οι πολίτες του νησιού μας είχαν την ευκαιρία να θέσουν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα τοπικά προβλήματα στην ενδοχώρα του νησιού και εξέφρασαν τις δικές τους αγωνίες για το αναπτυξιακό μέλλον της Ρόδου, την συνέργεια του τουρισμού με τον πολιτισμό και την τοπική αγροτική παραγωγή.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές ζήτησαν από τους Ροδίτες να στηρίξουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι νησιώτες έχουν ανάγκη να νιώσουν σιγουριά για να στηρίξουν με την εργασία τους την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου τους» ήταν το κοινό μήνυμα των υποψηφίων βουλευτών.

Στις 25 Ιανουαρίου, η Ελλάδα κλείνει την πόρτα στο παρελθόν. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ελπίδα του λαού μας για ανασυγκρότηση της χώρας, με Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα