Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
23.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔήλωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη στη νέα ανακοίνωση του Χαρ. Κόκκινου

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη στη νέα ανακοίνωση του Χαρ. Κόκκινου

- Διαφήμιση -

«Ο κ. Κόκκινος συνεχίζει το κακής ποιότητας μελόδραμα της δήθεν θυματοποίησής του! Με θράσος καρδιναλίων απαγορεύει στους περιφερειακούς συμβούλους να εκφράσουν άποψη και μιλά για ενορχηστρωμένη λασπολογία εναντίον του, ποιος; Ο άνθρωπος που επί ένα μήνα τώρα έχει χύσει τόνους μελάνι σε ανακοινώσεις και ύβρεις εναντίον της παράταξης, σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων αλλά και προσπάθειας επιτάχυνσης της ρήξης που επιδιώκει, για λόγους που εκείνος γνωρίζει καλά.

Προς τον κ. Κόκκινο κάποιες επισημάνσεις:

Δεν τον εξέλεξαν οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου όπως ισχυρίζεται. Η θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη του δόθηκε από τον άνθρωπο που σήμερα αμφισβητεί και υπονομεύει. Γλύτωσε έτσι από την ετυμηγορία της κάλπης. Και ο νοών νοείτο.

Θα είχε ενδιαφέρον για την κοινή γνώμη να εξηγήσει για ποιους πραγματικά λόγους εγκαταλείπει την ΔΟΕ, τάχα για να επικεντρωθεί στο έργο του αντιπεριφερειάρχη. Έχει το θάρρος;

- Διαφήμιση -

Σε κάθε περίπτωση, με την στάση του δικαιώνει την απόφαση του Περιφερειάρχη, η οποία στόχο έχει την ενότητά της και την απρόσκοπτη λειτουργίας της, στις μάχες που δίνει καθημερινά για την πρόοδο του τόπου».

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Γιάννης Φλεβάρης

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα