Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
24.5 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΤουρισμόςΝέα διαδικασία κατάταξης των ελληνικών τουριστικών καταλυμάτων

Νέα διαδικασία κατάταξης των ελληνικών τουριστικών καταλυμάτων

- Διαφήμιση -

Τη νέα διαδικασία κατάταξης των ελληνικών τουριστικών καταλυμάτων παρουσιάζει στη Ρόδο, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, την προσεχή Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Rodos Park Suites & Spa, θα συμμετέχουν -πέραν του προέδρου κ. Γιώργου Τσακίρη και μελών του Δ.Σ.- και εκπρόσωπος της Hellas Cert, της ένωσης διαπιστευμένων φορέων κατάταξης και πιστοποίησης. Οι εταιρείες που θα  διενεργούν τους ελέγχους έχουν διαπιστευτεί από το ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) με βάση το αυστηρό διεθνές πρότυπο ISO 17065:2012. Υπογραμμίζεται ότι η εκδήλωση στην οποία έχουν προσκληθεί όλοι οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ενοικιαζομένων δωματίων και camping του νησιού, αποτελεί την πρώτη από σειρά  ενημερωτικών συναντήσεων του Ξ.Ε.Ε. σε όλη τη χώρα, με αντικείμενο την ενημέρωση των μελών του για τη νέα μέθοδο κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων της Ελλάδος.

Επισημαίνεται ότι η νέα διαδικασία κατάταξης, σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών που φέρει το σύνθημα : «Φιλοξενία με Εγγύηση Ποιότητας», διασφαλίζει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στο σύνολο των ελληνικών τουριστικών καταλυμάτων η οποία και αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο της διοίκησης του Ξ.Ε.Ε.

Το νέο πλαίσιο κατάταξης υλοποιείται μέσα από ειδικό διαδικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου, που εμπεριέχει όλα τα στάδια της κατάταξης και ολοκληρώνεται με την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.