Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
14.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηMαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό»

Mαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό»

- Διαφήμιση -

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 θα διεξαχθεί ο μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» στα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές από τη Β΄ Δημοτικού μέχρι τη Γ΄ Λυκείου, ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη μορφή του Σχολείου τους (Δημόσιο, Ιδιωτικό, κλπ). Τα θέματα στα οποία διαγωνίζονται δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις μαθηματικών και δεν απευθύνονται μόνο σε μαθητές με ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά.

Όλοι οι μαθητές που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό λαμβάνουν δώρα με ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους, και βεβαίωση συμμετοχής. Επιπλέον, ένας στους έξι διαγωνιζόμενους παίρνει επιπρόσθετα συμβολικά βραβεία με βάση την επίδοσή του.

Όσοι εγγράφηκαν  πριν από την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 θα λάβουν τα δώρα τους την ημέρα του διαγωνισμού, μόλις παραδώσουν το γραπτό τους. Όσοι εγγράφονται  μετά τις 4/3 θα λάβουν τα δώρα τους μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όταν θα μοιραστούν και τα δώρα των διακριθέντων μαθητών.

- Διαφήμιση -

Το εξεταστικό κέντρο είναι τα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Αναλυτικές πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να αναζητήσετε στις ιστοσελίδες www.kangaroo.gr. και www.rpschool.gr. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στο τηλέφωνο 2241001400 εσωτερικό 4 από τις 9:00 – 20:30 (καθημερινά) και 09:00 – 14:00 (Σάββατο). Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kangaroo@rpschool.gr

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις