ΑρχικήΡόδοςΠεριβάλλονΤο 1o Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού συμμετέχει στην Πανελλήνια Περιβαλλοντολογική εθελοντική δράση Let΄s...

Το 1o Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού συμμετέχει στην Πανελλήνια Περιβαλλοντολογική εθελοντική δράση Let΄s do it Greece

Το 1Ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού συνεπής στις αρχές του, συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στην Πανελλήνια Περιβαλλοντολογική  εθελοντική δράση Let΄s do it Greece που πραγματοποιείται στην χώρα μας από το 2012 έως και σήμερα, με το Σύστημά μας να πρωτοστατεί  από την πρώτη στιγμή  αυτής της πολύ όμορφης Προσπάθειας.

Φέτος το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού σε συνεργασία με το Ξενοδοχείο SUN BEACH RESORT COMPLEX  θα καθαρίσουμε την παραλία Ιαλυσού και το χώρο της παιδικής χαράς. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου 2016 και ώρα 16:00 με 17:30 το απόγευμα  και όχι στις 17 Απριλίου όπου είναι προγραμματισμένη η δράση του let΄s do it Greece λόγω ότι εκείνη την ημέρα το Σύστημα μας είναι υπεύθυνο με όλα τα άλλα  προσκοπικά συστήματα του νησιού μας για τους σταθμούς ανεφοδιασμού στην πολύ σημαντική διοργάνωση του Μαραθώνιου της Ρόδου. Καλούμε λοιπόν όλους τους μεμονωμένους  φίλους που θα ήθελαν να πάρουν μέρος στην δράση μας, το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 16:00 μ.μ. στην Παραλία της Ιαλυσού στο χώρο της παιδικής χαράς για έναν καθαρότερο και πιο όμορφο κόσμο.

Μετά το τέλος της δράσης το τμήμα της Αγέλης Λυκόπουλων θα παραβρεθεί στο 4o Μουσικό Φυσιολατρικό φεστιβάλ Φαέθων  οπού θα παίξει παιχνίδια και θα μεταδώσει το μήνυμα του Let΄s do it για μια Ελλάδα καθαρή χωρίς σκουπίδια με αγάπη για το περιβάλλον, αφού πρώτα γνωρίσει και ενημερωθεί για το αλογάκι της Ρόδου.

Σας ευχαριστούμε  πολύ  και σας περιμένουμε όλους κοντά μας.

Με εκτίμηση

Παπουρδάνος Αθανάσιος

Αρχηγός Συστήματος

 

 

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα