Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
19.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΤουρισμόςΔεν σταματούν οι επιβραβεύσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου

Δεν σταματούν οι επιβραβεύσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου

- Διαφήμιση -

Τέσσερις ακόμη φίλοι της Ρόδου τιμήθηκαν με ειδικό έπαινο από το Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Η απονομή των επαίνων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου της Ρόδου από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Πρόκειται για την κυρία Marit Gjesdal από τη Νορβηγία η οποία φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για ενενηκοστή δεύτερη φορά και για τον κύριο Syd Heaton από τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για εικοστή φορά. Οι φίλοι της Ρόδου διαμένουν στο ξενοδοχείο «Esperia». Η κυρία Marit Gjesdal δήλωσε ότι επί χρόνια ενοικίαζε ένα σπίτι στο νησί για τη διαμονή της ενώ κάθε χρόνο φέρνει μέλη της οικογένειάς της και φίλους στη Ρόδο προκειμένου να τους γνωρίσει τις ομορφιές του νησιού. Πλέον στο νησί έχει πάρα πολλούς φίλους με τους οποίους επικοινωνεί τακτικά ολόκληρο το χρόνο. Ο κύριος Syd Heaton δήλωσε ότι έχει επισκεφθεί πολλά μέρη στην Ελλάδα αλλά αγαπάει ιδιαίτερα τη Ρόδο στην οποία έχει πολλούς φίλους.

Τιμητική διάκριση δόθηκε επίσης στην κυρία Irene και στον κύριο Johan Windhouwer από την Ολλανδία οι οποίοι έρχονται στη Ρόδο ανελλιπώς από το 1971 και φέτος την επισκέφθηκαν για τεσσαρακοστή πέμπτη φορά. Η κυρία και ο κύριος Windhouwer που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Ibiscus» δήλωσαν ότι έχουν επισκεφθεί διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά η Ρόδος τους δίνει ένα ξεχωριστό συναίσθημα και ότι πάντα αισθάνονται λύπη όταν φεύγουν από το όμορφο νησί μας. Την κυρία και τον κύριο Windhouwer συνόδευσε στο Δημαρχείο ο επιχειρηματίας και ξενοδόχος κύριος Στέργος Φώκιαλης.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα