Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
24.9 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΠρωτοβουλίες και δράσεις για τη βελτίωση της σαιζόν

Πρωτοβουλίες και δράσεις για τη βελτίωση της σαιζόν

- Διαφήμιση -

Σε πανστρατιά για τη δρομολόγηση άμεσων δράσεων που θα ωφελήσουν το νησί της Ρόδου τόσο κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου όσο και για την προετοιμασία της επόμενης σαιζόν, καλεί ο Δήμος Ρόδου με πρώτη δράση τη συνάντηση φορέων, παραγωγικών τάξεων και θεσμικών εκπροσώπων για την αξιολόγηση της έρευνας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 10:00 π.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με στόχο την επίλυση άμεσων προβλημάτων τα οποία διαπιστώθηκαν και μέσω της έρευνας την οποία διεξήγαγε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και τα αποτελέσματά της παρουσίασε στο δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο.

Ο δήμαρχος Ρόδου συναντήθηκε χθες το πρωί (Τρίτη) με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Ματσίγκο και τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μουστακάκη, παρουσία της αντιδημάρχου Τουρισμού  Μαρίζας Χατζηλαζάρου και συζήτησε μαζί τους τα αποτελέσματα της έρευνας στο πλαίσιο της αξιοποίησης των στοιχείων που προέκυψαν.

Η έρευνα που εντοπίζει σε προβλήματα ελλιπούς προβολής της Ρόδου, συνεπειών από την αύξηση του ΦΠΑ και εικόνας και υποδομών του νησιού, χαρακτηρίστηκε από τον δήμαρχο ως ιδιαίτερα σημαντική.

- Διαφήμιση -

Στη συνάντηση κατατέθηκε ο προβληματισμός και των δύο πλευρών για την πορεία της φετινής σαιζόν η οποία φαίνεται να υστερεί σε έσοδα ενώ ο κ. Χατζηδιάκος ενημέρωσε τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων μεταξύ άλλων: για τα θέματα του ΠΡΟΤΟΥΡ, τις βελτιωτικές εργασίες που πραγματοποιούνται συνεχώς στην πόλη της Ρόδου, αλλά και τον προβληματισμό του για την υποστελέχωση των αστυνομικών αρχών, την τήρηση της ευταξίας της πόλης καθώς και την πολύωρη αναμονή που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι Ρώσοι τουρίστες και τα προβλήματα στην έκδοση της βίζας.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.