ΑρχικήΡόδοςΤουρισμόςΚαθηγητές από επτά ευρωπαϊκές χώρες φιλοξενεί το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών

Καθηγητές από επτά ευρωπαϊκές χώρες φιλοξενεί το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών

Δώδεκα εκπαιδευτικούς και στελέχη εκπαίδευσης από επτά Ευρωπαϊκές χώρες οι οποίοι μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus plus δέχτηκε (Παρασκευή) στο Δημαρχείο Ρόδου ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος. Τους εκπαιδευτικούς καλωσόρισαν επίσης ο αντιδήμαρχος Παιδείας Στέργος Παρδαλός και η Διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου Νάνσυ Τρυποσκούφη.

Πρόκειται για εκπαιδευτικούς και στελέχη εκπαίδευσης από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Φιλανδία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, τη Λετονία και την Εσθονία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Δημιουργική Μάθηση και Διδασκαλία με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και πολιτισμικού περιβάλλοντος» που υλοποιείται στο εργαστήριο μαθησιακής τεχνολογίας και εκπαιδευτικής μηχανικής του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο διευθύνει ο καθηγητής Φραγκίσκος Καλαβάσης.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων επιμόρφωσης εκπαιδευτικών του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus plus και συντονίζεται από τον επίκουρο καθηγητή Γεώργιο Φεσάκη.

Ο δήμαρχος καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και τους μίλησε εκτενώς για την ιστορία της Ρόδου ευχόμενος καλή παραμονή στο νησί και καλή πρόοδο.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ευχαρίστησαν το δήμαρχο για την προσφορά φιλοξενίας στο Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών του Δήμου εκφράζοντας συγχρόνως την ικανοποίησή τους, τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τη συνολική οργάνωση του προγράμματος.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα