Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
16.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΤουρισμόςΔημοσιογράφοι από την Κίνα θα προβάλλουν τη Ρόδο σε περιοδικό μεγάλης αεροπορικής...

Δημοσιογράφοι από την Κίνα θα προβάλλουν τη Ρόδο σε περιοδικό μεγάλης αεροπορικής εταιρείας

- Διαφήμιση -

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων, υποδέχτηκε χθες (Δευτέρα) στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δήμου Ρόδου,  τις δύο Κινέζες δημοσιογράφους Xu Jianying και Yan Xiaolou που βρίσκονται στο νησί, σε ταξίδι γνωριμίας (press trip) που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στην Κίνα.

Στις Κινέζες δημοσιογράφους από τη Σαγκάη, δόθηκε προωθητικό υλικό της Ρόδου στα κινεζικά καθώς και πλούσιο έντυπο υλικό με τα μνημεία της Ρόδου και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο νησί μας, μαζί με τοπικά προϊόντα όπως μελεκούνι, κρασί, πατέ ελιάς, ρίγανη και ροδίτικο σαπούνι με βάση το ελαιόλαδο.

kinezi-dimosiografoi-rodos02

«Οι  εντυπώσεις μας από τη Ρόδο είναι εξαιρετικές»  δήλωσαν οι Κινέζες δημοσιογράφοι οι οποίες αρθρογραφούν σε  in flight περιοδικό Connections της αεροπορικής εταιρείας China Eastern Airlines Corporation Limited που δραστηριοποιείται κυρίως στην Ανατολική Κίνα και τη Σαγκάη Eastern Airlines. Πρόκειται για αεροπορική εταιρεία που βρίσκεται μεταξύ των τριών πρώτων αεροπορικών εταιρειών της Κίνας και είναι η μεγαλύτερη στην ανατολική Κίνα και Σαγκάη που περιλαμβάνουν τα ευπορότερα στρώματα του πληθυσμού. Οι Κινέζες δημοσιογράφοι δήλωσαν ότι στο περιοδικό αυτό που διαβάζεται σε όλα τα αεροδρόμια, αεροσκάφη και VIP Lounges  από 4 και πλέον εκατομμύρια επιβάτες μηνιαίως, θα κάνουν 40σέλιδο αφιέρωμα για τους προορισμούς Ρόδο, Κω και Κέρκυρα.

- Διαφήμιση -

Έγινε ανταλλαγή δώρων μεταξύ της αντιδημάρχου Τουρισμού και των δημοσιογράφων από την Κίνα και ορίστηκε ως νέο ραντεβού η τουριστική έκθεση CITM από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016 στη Σαγκάη στην οποία θα μετέχει η Ρόδος.

 

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις