ΑρχικήΡόδοςΤουρισμόςΓεγονός η απευθείας αεροπορική σύνδεση Ιορδανίας-Ρόδου!

Γεγονός η απευθείας αεροπορική σύνδεση Ιορδανίας-Ρόδου!

- Διαφήμιση -

Η απευθείας αεροπορική σύνδεση Ιορδανίας-Ρόδου για το 2017 είναι γεγονός! Χρειάστηκε μόνο μία πιλοτική πτήση για να επιβεβαιωθεί το άνοιγμα της γραμμής.

Οι Ιορδανοί τουριστικοί πράκτορες έμειναν ικανοποιημένοι από το πρώτο εγχείρημα και επιβεβαίωσαν την έναρξη τακτικών απευθείας πτήσεων τη σεζόν του 2017, παρόλα τα τεχνικής φύσεως ζητήματα που παρουσιάστηκαν στην πτήση της 11ης Σεπτεμβρίου 2016 προς Ρόδο και είχαν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την έκδοση βίζας.  Αυτά τα ζητήματα που εντοπίστηκαν, καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπεραστούν, έτσι ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν απρόσκοπτα η διαδικασία έκδοσης της βίζας.

Το άνοιγμα των νέων τουριστικών αγορών αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εντάσσεται στους στόχους του τριετούς στρατηγικού σχεδιασμού τουριστικής προβολής και ανάπτυξης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το άνοιγμα της αγοράς της Ιορδανίας επετεύχθη μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που βρίσκεται σε επικοινωνία με τουριστικούς πράκτορες για την πραγματοποίηση μίας σειράς δράσεων, οι οποίες θα ενισχύσουν το ενδιαφέρον για τη Ρόδο ακόμη περισσότερο.

- Διαφήμιση -

apefthias-ptisi-iordania02

Για το άνοιγμα της γραμμής Ιορδανία-Ρόδος η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε: «Η Ιορδανία είναι μία ιδιαίτερα σημαντική τουριστική αγορά. Το ενδιαφέρον για τη Ρόδο υπάρχει από παλιά δεδομένου ότι  οι Ιορδανοί συνήθιζαν να επισκέπτονται το νησί, εκμεταλλευόμενοι την απευθείας αεροπορική σύνδεση που υπήρχε τότε. Όσοι γνώρισαν τη Ρόδο, αφηγούνται ιστορίες στις επόμενες γενιές, κινώντας τους το ενδιαφέρον να περάσουν τις διακοπές τους στο νησί. Αυτό ακριβώς θέλουμε να αναβιώσουμε και πιστεύουμε ότι έχουμε χάσει ήδη πολύτιμο χρόνο.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για μία εύρωστη τουριστική αγορά που παρουσιάζει εξαιρετικές προοπτικές. Επιπλέον, λόγω της γενικότερης κατάστασης στην Β. Αφρική και στην ευρύτερη περιοχή, η Ρόδος αποτελεί μία πολύ καλή εναλλακτική για τους Ιορδανούς τουρίστες».

Σημειώνεται ότι η απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Ιορδανία ξεκίνησε πιλοτικά από τη Ρόδο με την προοπτική να επεκταθεί η γραμμή και σε άλλα νησιά.

 

 

- Διαφήμιση -

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις