Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
19.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΤουρισμόςΣυνεχίζονται οι βραβεύσεις των πιστών φίλων της Ρόδου

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις των πιστών φίλων της Ρόδου

- Διαφήμιση -

Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, θέλοντας να τιμήσει τους πιστούς φίλους της που την επισκέπτονται κάθε χρόνο, πολλές φορές και περισσότερες από μία φορές το χρόνο, καθιέρωσε το 2012 ένα πρόγραμμα επιβράβευσής τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου, τιμήθηκαν για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στη Ρόδο οι εξής φίλοι της:

 • Η κυρία Judy και ο κύριος David Collier από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Rodos Palace» και που αυτό το μήνα επισκέφθηκαν τη Ρόδο για ενενηκοστή πέμπτη φορά. Η κυρία και ο κύριος Collier έχουν συγγενική σχέση πρώτου βαθμού με την οικογένεια Γεωργίου Παπαζαχαρίου, καθώς η κυρία Collier είναι αδερφή της κυρίας Felicity Παπαζαχαρίου. Την κυρία και τον κύριο Collier συνόδευσαν στο Δημαρχείο η κυρία Felicity Παπαζαχαρίου και ο γιός της κύριος Ζαχαρίας Παπαζαχαρίου. Το ζεύγος Collier έχει μείνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο νησί καθώς είναι απόλυτα εξοικειωμένο με τον τρόπο ζωής μας ακόμα και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
 • Η κυρία Elisabeth Ljung από τη Σουηδία η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο «Constantin» και που αυτό το μήνα επισκέφθηκε τη Ρόδο για ενενηκοστή πέμπτη φορά.
 • Ο κύριος Rowan Jennings και η κυρία Julie Wood από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Area Blue» και που αυτό το μήνα βρέθηκαν στη Ρόδο για εβδομηκοστή πέμπτη και τεσσαρακοστή έβδομη φορά αντίστοιχα. Τον κύριο Jennings και την κυρία Wood συνόδευσε στο Δημαρχείο η οικογένεια του επιχειρηματία κύριου Μιχάλη Καραβόλια και ο φωτογράφος κύριος Σάββας Σαχίνης.
 • Η κυρία Birgit και ο κύριος Werner Kugler από τη Γερμανία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Oasis Hotel Bungalows» και οι οποίοι αυτό το μήνα βρέθηκαν στη Ρόδο για εβδομηκοστή πρώτη φορά. Την κυρία και τον κύριο Kugler συνόδευσε στο Δημαρχείο ο ξενοδόχος κύριος Χρήστος Γαμβρούδης.
 • Η κυρία Susan και ο κύριος Alan Joseph Edge από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Sheraton» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για εξηκοστή πέμπτη φορά. Την κυρία και τον κύριο Edge συνόδευσε στο Δημαρχείο ο ξεναγός κύριος Alex Margo.
 • Η κυρία Virpi Haavisto και ο κύριος Srto Hyytiainen από τη Φινλανδία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Riviera Rhodes Town» και που αυτό το μήνα βρέθηκαν στη Ρόδο για εξηκοστή τέταρτη και τεσσαρακοστή δεύτερη φορά αντίστοιχα.
 • Ο κύριος Peter Olsson από τη Σουηδία ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο «Constantin» και που ατό το μήνα βρέθηκε στη Ρόδο για εξηκοστή φορά.
 • Η κυρία Annika και ο κύριος Ulf Johansson από τη Σουηδία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Constantin» και που αυτό το μήνα βρέθηκαν στη Ρόδο για πεντηκοστή τρίτη και πεντηκοστή φορά αντίστοιχα.
 • Η κυρία Tove Edel Hansen από τη Δανία η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο «Carina Hotel» και που αυτό το μήνα βρέθηκε στη Ρόδο για πεντηκοστή φορά. Την κυρία Hansen συνόδευσε στο Δημαρχείο ο κύριος Φίλιππος Καραγιάννης.
 • Ο κύριος Glennard Kerry Sims από τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο «Anixis» και που αυτό το μήνα βρέθηκε στη Ρόδο για πεντηκοστή φορά. Τον κύριο Sims συνόδευσε στο Δημαρχείο η οικογένεια του επιχειρηματία κύριου Μιχάλη Καραβόλια και ο φωτογράφος κύριος Σάββας Σαχίνης.
 • Η κυρία Mary Alfred Tahan και ο κύριος Mourad Losa Sika από την Αίγυπτο οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Mediterranean» που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για τριακοστή τρίτη φορά. Την κυρία Alfred Tahan και τον κύριο Losa Sika συνόδευσε στο Δημαρχείο ο στενός τους φίλος κύριος Γιώργος Δικαστόπουλος.
 • Η κυρία Nadine Schellekens και ο κύριος Patrick Spiessens από το Βέλγιο οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Ialyssos Bay Hotel» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για εικοστή έκτη φορά.
 • Η κυρία Barbara και ο κύριος Frederick Langhorne από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Atlantica Princess» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για εικοστή φορά. Την κυρία και τον κύριο Langhorne συνόδευσε στο Δημαρχείο ο διευθυντής του ξενοδοχείου «Atlantica Princess» κύριος Θεοχάρης Θεοχάρους
 • Η κυρία Susan και ο κύριος Antony Mcinnes από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Atlantica Princess» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για εικοστή φορά. Την κυρία και τον κύριο Mcinnes συνόδευσε στο Δημαρχείο ο διευθυντής του ξενοδοχείου «Atlantica Princess» κύριος Θεοχάρης Θεοχάρους.
 • Ο κύριος Rene Kennerknecht από το Λουξεμβούργο ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο «Elysium» και που φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για δέκατη ένατη φορά. Τον κύριο Kennerknecht συνόδευσε στο Δημαρχείο ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ξενοδοχείου «Elysium» κύριος Μιχάλης Καρπαθάκης.
 • Η κυρία Heidi και ο κύριος Dirk Simamowitz από τη Γερμανία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Oasis Hotel Bungalows» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δέκατη έκτη φορά. Την κυρία και τον κύριο Simamowitz συνόδευσε στο Δημαρχείο ο ξενοδόχος κύριος Χρήστος Γαμβρούδης.
 • Η κυρία Bjoern Hofmann από τη Γερμανία η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο «Oasis Hotel Bungalows» και που φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για δέκατη πέμπτη φορά. Την κυρία Hofmann συνόδευσε στο Δημαρχείο ο ξενοδόχος κύριος Χρήστος Γαμβρούδης.
 • Η κυρία Manuela Leffler από τη Γερμανία η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο «Oasis Hotel Bungalows» και που φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για δέκατη πέμπτη φορά. Την κυρία Hofmann συνόδευσε στο Δημαρχείο ο ξενοδόχος κύριος Χρήστος Γαμβρούδης.
 • Η κυρία Lutgarbe Van Havermaet και ο κύριος Philippe Geldhof από το Βέλγιο οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Atlantica Princess» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δέκατη πέμπτη φορά. Την κυρία Van Havermaet και τον κύριο Geldhof συνόδευσε στο Δημαρχείο ο διευθυντής του ξενοδοχείου «Atlantica Princess» κύριος Θεοχάρης Θεοχάρους
 • Η κυρία Kimnach και ο κύριος Thomas Kimnach από τη Γερμανία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Oasis Hotel Bungalows» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δέκατη τέταρτη φορά. Την κυρία και τον κύριο Simamowitz συνόδευσε στο Δημαρχείο ο ξενοδόχος κύριος Χρήστος Γαμβρούδης.

 

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

- Διαφήμιση -

 

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις