ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΝέος δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός στη Σορωνή

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Νέος δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός στη Σορωνή

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Προσχολικής Αγωγής κα. Ροδίτη Κρεμαστινού Φλώρα μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής κο. Σαββάκη Αντώνιο και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου, πραγματοποίησαν αυτοψία στους χώρους του νέου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, στη Δημοτική Κοινότητα Σορωνή. Έγινε ενημέρωση για την ολοκλήρωση των εργασιών και τη μεταφορά του Παιδικού Σταθμού Φανών στο νέο υπερσύγχρονο και καλαίσθητο δημοτικό κτίριο που ανεγέρθηκε από τον Δήμο Ρόδου, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πέραν της εξοικονόμησης πόρων, αντί του μισθωμένου μέχρι σήμερα κτηρίου στις Φάνες, θα επιτευχθεί ο στόχος της Δημοτικής Αρχής για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, καθώς ο πρότυπος Βρεφονηπιακός σταθμός Σορωνής πληροί όλες τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, για την εξασφάλιση της ασφαλούς και αποτελεσματικής ψυχοσωματικής ανάπτυξης των παιδιών.

Τα εγκαίνια και ο αγιασμός του νέου Δημοτικού Βρεφονηπιακού σταθμού στη Σορωνή, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα