ΑρχικήΡόδοςΟικονομία10 Χρόνια λειτουργίας της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Α.Ε. – Euromedica Δωδεκανήσου

10 Χρόνια λειτουργίας της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Α.Ε. – Euromedica Δωδεκανήσου

Με περισσότερους από 300 συνεργάτες, φίλους, εκπροσώπους όλων των Αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. – Euromedica Δωδεκανήσου γιόρτασε τη 10η επέτειο της λειτουργίας της. Σε μια μεγάλη εκδήλωση που έγινε στο χώρο υποδοχής της Κλινικής,ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της κλινικής κ. Γεώργιος Πετρωνιάτης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Κλινικής, τους ιατρούς συνεργάτες και ιατρούς μετόχους καθώς και τους πολίτες που εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια τη Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. – Euromedica Δωδεκανήσου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κλινικής κ. Δημήτριος Ασημακίδης αναφέρθηκε στη δέσμευση της Κλινικής να λειτουργεί υπεύθυνα ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Σταθερή προτεραιότητα της Κλινικής ήταν και θα είναι η διασφάλιση υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας. H Κλινική θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να πρωτοπορεί και να ενισχύει συνεχώς τις υπηρεσίες της.

10-xronia-euromedica02

Η Γενική Διευθύντρια της Κλινικής κα Χιονία Βασιλειάδου αναφέρθηκε στα βραβεία Κοινωνικής Προσφοράς και Υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού που παρέλαβε η Κλινική στα Healthcare Business Awards 2016 και στο πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές της Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. – Euromedica Δωδεκανήσου από τους πιο καταξιωμένους συναδέλφους του κλάδου των ιατρικών υπηρεσιών.

Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου-Euromedica Δωδεκανήσου είναι ιδρυτικό μέλος του Συμβουλίου Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ.

Κατέχει ISO 9001:2008 για όλες τις υπηρεσίες της Κλινικής (παροχή υπηρεσιών υγείας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας) καθώς και για τη διακομιδή ασθενών με τα ασθενοφόρα της.

Έχει υπογράψει συμβόλαια με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και εταιρίες ιατρικής και ταξιδιωτικής βοήθειας στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη αυξάνοντας διαρκώς το μερίδιο της σε αυτές της αγορές.

Έχει υποστηρίξει καινοτόμες προσπάθειες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου στους τομείς του ιατρικού και αθλητικού τουρισμού όπως και του τουρισμού τρίτης ηλικίας με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου. Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου-Euromedica Δωδεκανήσου θα είναι πάντα αρωγός όλων των προσπαθειών ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων τουρισμού θεωρώντας πως η επιτυχημένη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μπορεί να οδηγήσει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου καθώς και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα