Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
14.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΤο ποσό του 1,9 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για...

Το ποσό του 1,9 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για την κατασκευή της Γέφυρας Αφάντου

- Διαφήμιση -

Εντός των αμέσως επομένων ημερών πρόκειται να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου της Γέφυρας Αφάντου, μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, μέσω της αύξησης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με το επιπλέον ποσό του 1,9 εκατ. ευρώ.

Κατόπιν συνεχών επαφών και πιέσεων του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο κ. Αλέξης Χαρίτσης υπέγραψε στις 9.12.2016, την Απόφαση Εγγραφής του Έργου «Γέφυρα Άνω Διάβασης Αφάντου επί της Εθνικής Οδού Ρόδου Λίνδου», προϋπολογισμού 1,9 εκ € στην ΣΑΕΠ 767 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου .

Είχε προηγηθεί αίτημα εγγραφής του έργου  στη ΣΑΕΠ 767 της ΠΝΑΙ, (Ειδικού Προγράμματος Ενίσχυσης της Ανταγωνιστικότητας), από πλευρά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στις 28.11.2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για επιπλέον χρηματοδότηση που έρχεται προσθετικά στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, χωρίς απομείωση του προϋπολογισμού άλλων έργων.

- Διαφήμιση -

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης το έργο κατασκευής της Γέφυρας Αφάντου πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα, με την εγκατάσταση του εργολάβου εντός των επομένων ημερών.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις