Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
19.9 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνία1,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,για την συντήρηση του επαρχιακού...

1,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου,στην ανατολική πλευρά της Ρόδου

- Διαφήμιση -

Μετά την άρση της εμπλοκής που προκάλεσε ο νέος νόμος για τα δημόσια έργα,από τον Αύγουστο του 2016,η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,προχωρά στη δημοπράτηση ενός ακόμη σημαντικού έργου για το νησί της Ρόδου,που εντάσσεται στον συνολικό προγραμματισμό της για παρεμβάσεις βελτίωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου,ο οποίος έχει θέσει σε προτεραιότητα ζητήματα που άπτονται της οδικής ασφάλειας,η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ανατολικού Άξονα Νήσου Ρόδου» με συνολικό προϋπολογισμό 1.800.000 ευρώ.

Το έργο αφορά σε παρεμβάσεις συντήρησης που έχουν διαπιστωθεί κατά προτεραιότητα, στα παρακάτω τμήματα:

1) Λάρδος – Πεύκοι

- Διαφήμιση -

2) Λάρδος Κατταβιά

3) Μεσαναγρός – Λαχανιά

4) Λάρδος – Λάερμα

5) Ίστριο – Προφύλια

6) Ίστριο – Αρνίθα

7) Διασταύρωση Καταραμένου – Προφύλια

- Διαφήμιση -

Περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτικών,στηθαίων,ενδεδυμένων τάφρων,καθαρισμού συντήρησης τεχνικών,οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης. 

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 28/03/2017,ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού,από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,Πλατεία Ελευθερίας στη Ρόδο,μέχρι και την Πέμπτη,23/03/2017.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Νομού Δωδεκανήσου.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα