ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΔιακρίσεις Μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Θαλής»

Διακρίσεις Μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Θαλής»

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 77ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών με την επωνυμία «Θαλής», ο οποίος αφορούσε σε μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων (Β΄ και Γ΄) του Γυμνασίου και των τριών τάξεων των Λυκείου.

Στο φετινό διαγωνισμό «Θαλής» διακρίθηκαν επτά μαθητές και μαθήτριες των  Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα,από τη Β΄τάξη του Γυμνασίου διακρίθηκαν ο μαθητής Γεράσιμος Πουλάκης Στεφανίδης και η μαθήτρια Αργυρώ Σκουμιού.Από τη Α΄τάξη του Λυκείου διακρίθηκαν οι μαθητές: Γιώργος Νικολιδάκης και Νίκος Σκουμιός. Επίσης, από τη Β΄ τάξη του Λυκείου διακρίθηκαν οι μαθητές: Νάσος Καράβας, Αδάμ Συμεωνίδης και Νικήτας Τσίννας.

Η επόμενη φάση του διαγωνισμού με την επωνυμία «Ευκλείδης» θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στον οποίο θα συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού «Θαλής».

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται πάντα επιτυχίες. Επίσης, συγχαίρει θερμά και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον παραπάνω διαγωνισμό.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα