ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςO Μαραθώνιος Ρόδου συνεχίζει τις προσφορές

O Μαραθώνιος Ρόδου συνεχίζει τις προσφορές

Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Μαραθωνίου της Ρόδου που θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου,συνεχίζει τις προσφορές προς τους δρομείς,προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους,να πάρουν μέρος στον ξεχωριστό αυτό αγώνα και να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού,λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα.

Ετσι όλοι οι σύλλογοι που ανήκουν στην τοπική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ Δωδεκάνησου, αν συμμετάσχουν ομαδικά,θα πάρουν πίσω το μισό του αντιτίμου για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Aegean Airlines που είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του 4ου Μαραθωνίου Ρόδου προσφέρει ειδικές τιμές σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων,ενώ η Blue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών,παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για Ρόδο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία κρατήσεων,επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 ή στείλτε μήνυμα στο info@roadstorhodes.com.

Επίσης,θα ανακοινωθούν άμεσα και οι προσφορές για τα ξενοδοχεία,προκειμένου το κόστος μετάβασης και διαμονής στη Ρόδο να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και να έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του 4ου Μαραθωνίου.

Οι συμμετοχές για το Μαραθώνιο,τον Ημιμαραθώνιο,αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com.

Χρυσός χορηγός θα είναι και φέτος το κατάστημα Adidas της Ρόδου που στηρίζει τη διοργάνωση από την πρώτη χρονιά,ενώ Media Partner είναι για πρώτη φορά,η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα,Innews.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

http://www.roadstorhodes.com

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Photo credits: Νίκος Καρανικόλας

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα