ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευση«Καλή σχολική χρονιά», ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο Δήμαρχος

«Καλή σχολική χρονιά», ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο Δήμαρχος

Στον Αγιασμό της νέας εκπαιδευτικής περιόδου, σε σχολικές μονάδες της Ρόδου, παρέστη ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, προκειμένου να ευχηθεί «καλή σχολική χρονιά» στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να ενημερώσει για τις ενέργειες  του δήμου Ρόδου, για τη διασφάλιση του υψηλού επιπέδου της δημόσιας εκπαίδευσης, μέσω τεχνικών παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν στα περισσότερα σχολεία της Α΄βάθμιας και Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως και για τη χορήγηση μηχανογραφικού εξοπλισμού. Επίσης ζήτησε την ενεργό συμμετοχή των μαθητών στη διαδικασία της ανακύκλωσης των απορριμμάτων που ξεκίνησε ο δήμος Ρόδου.

Παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού κας Μαρίζας Χατζηλαζάρου, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ροδου κου Μίλτου Παγκά, του Δημοτικού Συμβούλου κου Μιχάλη Καλαθενού και της Προέδρου της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Ρόδου κας Ελπίδας Ατσίδη, ο κος Χατζηδιάκος παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού, στα σχολικά συγκροτήματα της: Ακαδημίας, Καζούλειο, Καπνοβιομηχανία και Βενετόκλειο,    χοροστατουντός του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ Κύριλλου και στη συνέχεια συνομίλησε με τους μαθητές και με τους δασκάλους του σχολείου. Ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και διαβεβαίωσε ότι ο δήμος Ρόδου μερίμνησε εγκαίρως ώστε να μην παρουσιαστούν τεχνικά προβλήματα στα σχολικά συγκροτήματα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου για τη νέα σχολική περίοδο:

«Αγαπημένοι/ες  μαθητές και μαθήτριες

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και μόνο με υπομονή, επιμονή, μεθοδική προσπάθεια και αγάπη για μάθηση, μπορείτε να καταφέρετε τους στόχους σας και να διαμορφώσετε το μέλλον σας.

Γνωρίζουμε την αγάπη και την ευαισθησία σας για τον τόπο μας και το περιβάλλον. Από σήμερα ο Δήμος μας μπαίνει δυναμικά στο χώρο της Ανακύκλωσης με γρήγορη ανάπτυξη και σε αυτό το έργο, σας θέλουμε όλους «συμμάχους».

Πιστεύουμε ότι εσείς μπορείτε ν΄αλλάξετε τον κόσμο γύρω μας.

Ας θέσουμε ένα κοινό στόχο και ας συνεργαστούμε, ώστε στο τέλος της σχολικής χρονιάς, η Ρόδος μας να γίνει πανελλήνιο παράδειγμα στον τομέα της Ανακύκλωσης.

Ας κάνουμε όλοι μαζί την πόλη μας καλύτερη, ας κάνουμε την Ανακύκλωση καθημερινή συνήθεια και τρόπο ζωής.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή, δημιουργική και αποδοτική σχολική χρονιά»!

 

Ο Δήμαρχος Ρόδου                                                                                                         Φώτης Χατζηδιάκος

 

 

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα