ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΠραγματοποιήθηκε η 8η Μουσική Κυριακή με τον Λαβύρινθο

Πραγματοποιήθηκε η 8η Μουσική Κυριακή με τον Λαβύρινθο

Ο Σεπτέμβριος ήρθε με τον πιο όμορφο τρόπο για το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε μια μοναδική και εξαιρετική Συναυλία ‘Σύγχρονης Τροπικής Μουσικής, από την σπουδαία Ορχήστρα του Ross Daly. Μια μουσική Κυριακή αξέχαστη με ακούσματα πρωτόγνωρα, συνθέσεις σύγχρονων συνθετών, που ενσωματώνουν στοιχεία και επιρροές από την παγκόσμια μουσική παράδοση.

Ακούσαμε λοιπόν μαγικές μουσικές συνθέσεις των δασκάλων και μουσικών του Λαβύρινθου: Efren Lopez, Κέλυ Θωμά, Ευγένιου Βούλγαρη, Michiel van der Meulen, Χρήστου Μπάρμπα και Ross Daly, εκτελεσμένες εξαίρετα με μοναδική αγάπη και αφοσίωση από τους μουσικούς:

Ross Daly- λύρα, τάρχου, σάζι,ραμπάμπ
Efren Lopez- ραμπάμπ, hurdy gurdy, ούτι, σάζι
Ευγένιος Βούλγαρης -γιαυλί ταμπούρ
Κέλυ Θωμά- λύρα
Σέργιος Βούλγαρης- κουντούμ, μπεντίρ
Meira Segal- νέυ, γκάιντα
Νίκος Παραουλάκης-νέυ
Ελευθερία Δαουλτζή-κανονάκι
Νίκος Παπαγεωργίου- ταμπούρ
Μαρίτζια Κατσούνα- κρουστά
Ταξιάρχης Γεωργούλης- ούτι
Michael Harrist -κοντραμπάσο
Χρυσάνθη Γκίκα- πολιτικη λύρα
Νίκος Παπαϊωάννου –τσέλο

Η υπέροχες μουσικές σε συνδυασμό με την επιβλητική, μαγική ατμόσφαιρα του Παλατιού, και τον εξαίρετο ήχο και φωτισμό από τους πολύτιμους συνεργάτες του «Κέντρου Μουσικής Φώτης Γιακουμάκης», έδωσαν για άλλη μια φορά στον κόσμο μια αξέχαστη μουσική βραδιά, που έκλεισε με το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του.

Το Μουσικό καλοκαίρι με τον Λαβύρινθο στη Ρόδο θα κλείσει πανηγυρικά την επόμενη Δευτέρα 11/9/2017 στις 9.30 στο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου, με την μεγάλη συναυλία Κρητικής Μουσικής.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα