Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΜε τον πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου συναντήθηκε ο Δήμαρχος για ...

Με τον πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου συναντήθηκε ο Δήμαρχος για την αναβάθμιση του Σκοπευτηρίου στον Καλαμώνα

- Διαφήμιση -

Την επίσκεψη του προέδρου του Σκοπευτικού Ομίλου Γιάννη Χαρίτου δέχτηκε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και παρέλαβε τη μελέτη που εκπόνησε ο Όμιλος για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί ως σκοπευτήριο, στο ακίνητο του Καλαμώνα.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Πόκκιας και συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι της τελικής παραχώρησης που εκκρεμεί για χρόνια.

Ο Δήμος Ρόδου έχει καταθέσει ήδη master plan για δράσεις του πρωτογενούς τομέα κυρίως με νέους αγρότες, διατηρώντας όμως τις υφιστάμενες δομές όπως το Σκοπευτήριο και την αναστύλωση των ερειπωμένων κτηρίων, για τις ανάγκες του Δήμου.

Για το λόγο αυτό θα μεταβεί στην Αθήνα εντός της επόμενης εβδομάδας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος προκειμένου να παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ Δήμητρα, φορέα διαχείρισης, στη συνεδρίασή του οποίου θα αποφασιστεί η παραχώρηση. Η τοπική κοινωνία περιμένει η ανακοίνωση αυτή να γίνει από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την προγραμματισμένη του επίσκεψη στη Ρόδο και θα αφορά τόσο το ακίνητο στον Καλαμώνα όσο και αυτό της Βάρης.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Χαρίτος, δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει και τη μηχανολογική μελέτη για την αναβάθμιση και ενίσχυση των υποδομών του Σκοπευτηρίου στον Καλαμώνα προκειμένου να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες. Έκανε γνωστό δε ότι ένας τέτοιος αγώνας θα διεξαχθεί στις 4-5-6 Μαΐου 2018 στη Ρόδο.

Ο δήμαρχος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου για την καλή συνεργασία και δήλωσε ότι θα παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των στόχων του Ομίλου οι οποίοι θα καταστήσουν τη Ρόδο άξιο διεκδικητή διεθνών διοργανώσεων. Άλλωστε ο δήμος έχει παραχωρήσει και τη χρήση του κλειστού Σκοπευτηρίου στην οδό Καποδιστρίου, τον οποίο συντηρεί ο Όμιλος.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα