ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΟ Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS στηρίζει σταθερά τον Διεθνή μαραθώνιο Ρόδου-Χορηγός του αγώνα...

Ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS στηρίζει σταθερά τον Διεθνή μαραθώνιο Ρόδου-Χορηγός του αγώνα των 5 χλμ.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια για την καθιέρωση του Διεθνούς Μαραθωνίου και την αναγνώριση της Ρόδου ως κορυφαίου προορισμού αθλητικού τουρισμού, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS θα είναι ο χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, που προσελκύει τις περισσότερες συμμετοχές αθλητών, συγκριτικά με τους υπόλοιπους της διοργάνωσης (Ημιμαραθώνιος, 10χλμ., 1.000μ. και παιδικός αγώνας).

Όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε από τον όμιλο Χατζηλαζάρου: «O όμιλος Χατζηλαζάρου – H Hotels Collection στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό και τον τουρισμό και βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε δράση και εκδήλωση που προβάλλει τη Ρόδο. Χαιρόμαστε διπλά που στις 29 Απριλίου θα συμμετέχουμε για άλλη μια χρονιά, ως χορηγοί του αγώνα των 5 χλμ στον Μαραθώνιο της Ρόδου και θα συνδράμουμε με αυτόν τον τρόπο στην πλέον αναγνωρισμένη αθλητική διοργάνωση του τόπου μας».

Για την χορηγική υποστήριξη του ομίλου Χατζηλαζάρου – H Hotels η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: «Ευχαριστούμε τον όμιλο Χατζηλαζάρου – H Hotels Collection για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη υποστήριξη. Αυτή η υποστήριξη μας χαρίζει αισιοδοξία και κουράγιο ώστε να εργαζόμαστε δυναμικά προκειμένου να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας που δεν είναι άλλη από την καθιέρωση του αγώνα ως το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που θα προβάλλει τη Ρόδο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανά τον κόσμο».

Σημειώνεται, ότι πέρα από τη χορηγική υποστήριξη, ο όμιλος “Χατζηλαζάρου-H Hotels” έχει δυναμική παρουσία στον αγώνα με δική του πολυμελή ομάδα!

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

www.rhodesmarathon.gr.

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα