Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
16.8 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΓια τον άνθρωποΕπιτυχημένη εκδήλωση με θέμα την Αναπηρία

Επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα την Αναπηρία

- Διαφήμιση -

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη τo Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου, το Εργαστήρι με τίτλο: «ΠροσΕγγίζω την Αναπηρία», με υπεύθυνη την Επίκουρη Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ασημίνα Τσιμπιδάκη.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, περιλαμβάνεται στον Γ΄κύκλο των διαλέξεων που διοργανώνονται από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τη Δ/νση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, με τίτλο: «Έννοιες, Θεωρίες, Πράξεις στον Πολιτισμό, τις Επιστήμες, την Κοινωνία».

Για το Α΄εξάμηνο του 2018, έχουν προγραμματιστεί άλλες 3 βραδιές διαλέξεων, το τρίτο Σάββατο κάθε μήνα. Η επόμενη εκδήλωση έχει οριστεί για τις 21 Aπριλίου 2018. Εισηγητές θα είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Προσχολκής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Φραγκίσκος Καλαβάσης και ο Επίκουρος Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Μιχάλης Σκουμιός με θέμα: «(3,3)2 ≤ 9,9 ή F=m.υ και άλλες ενδιαφέρουσες απόψεις». Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας και Συναντίληψης, που έχει υπογραφεί μεταξύ του Πανεπιστήμιου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου.

 

- Διαφήμιση -

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα