ΑρχικήΕκδηλώσειςΑθλητισμόςΣτη Ρόδο οι πρώτες ξένες ομάδες για το World Taekwondo Beach Championships

Στη Ρόδο οι πρώτες ξένες ομάδες για το World Taekwondo Beach Championships

- Διαφήμιση -

Στο «Σμαραγδένιο Νησί» έχουν φτάσει ήδη οι πρώτες αποστολές από το εξωτερικό, για το World Taekwondo Beach Championship, που θα γίνει από τις 25 ως τις 28 Απριλίου 2018 και θα φιλοξενηθεί στο Ναυτικό Όμιλο Ρόδου.

Οι ξένοι αθλητές έκαναν τις πρώτες προπονήσεις στο Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης που θα χρησιμοποιείται ως χώρος προπόνησης και περιμένουν με αγωνία την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τάεκβοντο Παραλίας που αναμένεται και φέτος να προσφέρει συναρπαστικό θέαμα.

Μετά την επιτυχία της περσινής πρώτης διοργάνωσης, νέες χώρες δήλωσαν συμμετοχή, όπως η Αγγλία, το Κογκό, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από Τετάρτη ως και το Σάββατο με το πρόγραμμα να είναι μεταξύ 13.00 – 17:00 για την Τετάρτη και την Πέμπτη και 13:00 – 18:00 για Παρασκευή και Σάββατο. Η Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης θα γίνει την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 19:00, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη.

- Διαφήμιση -

Το World Taekwondo Beach Championships γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τaekwondo αλλά και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τaekwondo, τη διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της εταιρείας Sports Traveler 76.

Όπως και πέρυσι, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος θα είναι η Daedo International, η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει την καινοτομία στο taekwondo.

Επίσης τοπικά στηρίζουν τη διοργάνωση, η VIPS Cars παρέχοντας αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις των επίσημων προσκεκλημένων, τα Coffee Island, η BAΠ B.Κούγιος ΑΒΕΕ με νερά, ψυγεία και ομπρέλες, η Παναγιωτάς Α.Ε, η Garden με τα αντιηλιακά της, η Pane di Capo, η Gem Travel που είναι συνεργάτης ταξιδιωτικών, το Casino Rhodes και ο Α.Σ Τaekwondo Ρόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής

https://www.sportstraveler76.com

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις